Yangında ölen nene ve torun yan yana toprağa verildi

Mersin 27.09.2025 - 22:47
 

Yangında ölen nene ve torun yan yana toprağa verildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde alev alev yanan evde hayatını kaybeden nene ile engelli olan torunun cenazesi yan yana toprağa verildi.
Yangın, gece 02.00 sıralarında ilçeye bağlı kırsalda bulunan Böğrüeğri Mahallesi’ndeki tek katlı müstakil bir evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, evde belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin haber vermesiyle bölgeye ambulans, orman, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çıkan yangın itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Evde yapılan incelemede 66 yaşındaki Ümmügülsüm ile engelli olduğu öğrenilen torunu 19 yaşındaki Hamdican Doğan’ın cansız bedenleri bulundu. Nene ve torununun cenazeleri Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Adli Tıp'ta yapılan otopsi sonrasında nene ve torunun cenazesi tekrar mahalleye getirildi. Böğrüeğri Mezarlığı karşısındaki meydanda kılınan cenaze namazının ardından nene ve torunun naaşı gözyaşları arasında toprağa verildi. Yangında kardeşi ve yeğenini kaybeden Fazıl Doğan, gece 02.00 sıralarında haber alıp geldiklerinde alevlerle karşılaştıklarını anlattı. Elektrik kontağından yangının çıktığının değerlendirildiğini ifade eden Doğan, itfaiye ekiplerinin çok mücadele ettiğini ancak ablası ve yeğenini canlı kurtaramadıklarını söyledi.
Mersin’in Tarsus ilçesinde alev alev yanan evde hayatını kaybeden nene ile engelli olan torunun cenazesi yan yana toprağa verildi.

Yangın, gece 02.00 sıralarında ilçeye bağlı kırsalda bulunan Böğrüeğri Mahallesi’ndeki tek katlı müstakil bir evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, evde belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin haber vermesiyle bölgeye ambulans, orman, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çıkan yangın itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Evde yapılan incelemede 66 yaşındaki Ümmügülsüm ile engelli olduğu öğrenilen torunu 19 yaşındaki Hamdican Doğan’ın cansız bedenleri bulundu. Nene ve torununun cenazeleri Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.
Adli Tıp'ta yapılan otopsi sonrasında nene ve torunun cenazesi tekrar mahalleye getirildi. Böğrüeğri Mezarlığı karşısındaki meydanda kılınan cenaze namazının ardından nene ve torunun naaşı gözyaşları arasında toprağa verildi.
Yangında kardeşi ve yeğenini kaybeden Fazıl Doğan, gece 02.00 sıralarında haber alıp geldiklerinde alevlerle karşılaştıklarını anlattı. Elektrik kontağından yangının çıktığının değerlendirildiğini ifade eden Doğan, itfaiye ekiplerinin çok mücadele ettiğini ancak ablası ve yeğenini canlı kurtaramadıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovaexpres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat giftcardmall/mygift islami chat islami sohbetler Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Dövme Sildirme Ankara Lazer Epilasyon Çayyolu Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara