Tarsus’ta 1 kişinin öldüğü asansör kazasıyla ilgili 3 gözaltı

Mersin 01.10.2025 - 19:04
 

Tarsus’ta 1 kişinin öldüğü asansör kazasıyla ilgili 3 gözaltı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kadının hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
Altaylılar Mahallesi’nde bulunan sitede 33 yaşındaki Pelin Kıyga’nın hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili soruşturma derinleşiyor. Soruşturma kapsamında, asansör firmasının yetkilileri, müteahhit, site yöneticisi ve kısa süre önce yeni bakım sözleşmesi imzalayan firmanın temsilcileri de dahil olmak üzere 17 kişinin ifadesi alındı. 14 kişi ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, eski asansör firma yöneticisi, yeni firma yöneticisi ve site yöneticisinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Pelin’in eşi Gökhan Kıyga, tüm sorumlular hakkında şikayetçi olduğunu belirtti. Öte yandan site sakinleri, apartmana ait WhatsApp grubunda, asansörde bir aydan uzun süredir arızalar yaşandığını gündeme getirdi. Sakinler, sorunların devam etmesi nedeniyle yönetimin yeni bir firmayla bakım sözleşmesi yaptığını iddia etti. Kazanın kesin nedeni, teknik inceleme raporlarının tamamlanmasının ardından netlik kazanacak.
Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kadının hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Altaylılar Mahallesi’nde bulunan sitede 33 yaşındaki Pelin Kıyga’nın hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili soruşturma derinleşiyor.
Soruşturma kapsamında, asansör firmasının yetkilileri, müteahhit, site yöneticisi ve kısa süre önce yeni bakım sözleşmesi imzalayan firmanın temsilcileri de dahil olmak üzere 17 kişinin ifadesi alındı. 14 kişi ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, eski asansör firma yöneticisi, yeni firma yöneticisi ve site yöneticisinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Pelin’in eşi Gökhan Kıyga, tüm sorumlular hakkında şikayetçi olduğunu belirtti.
Öte yandan site sakinleri, apartmana ait WhatsApp grubunda, asansörde bir aydan uzun süredir arızalar yaşandığını gündeme getirdi. Sakinler, sorunların devam etmesi nedeniyle yönetimin yeni bir firmayla bakım sözleşmesi yaptığını iddia etti.
Kazanın kesin nedeni, teknik inceleme raporlarının tamamlanmasının ardından netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovaexpres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür juul iqos iluma kuşadası escort çorlu escort izmir escort çerkezköy escort çeşme escort kayseri escort konya escort gaziantep escort fethiye escort bodrum escort