Mersin'de 23 yaşındaki genç ırmakta boğuldu

06.07.2026 - 10:09, Güncelleme: 06.07.2026 - 10:09
 

Mersin'de 23 yaşındaki genç ırmakta boğuldu

Mersin’in Tarsus ilçesinde Çakırlı Mahallesi’nde bulunan Keşbükü Irmağında serinlemek için suya giren genç boğuldu.
Edinilen bilgiye göre, Emrullah Öztürk(23) adlı genç Keşbükü Irmağında suya atladıktan bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin yaptığı arama çalışmaları sonucunda, Emrullah Öztür'ün cansız bedenine suya atladığı noktanın yaklaşık 200 metre ilerisinde ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Mersin’in Tarsus ilçesinde Çakırlı Mahallesi’nde bulunan Keşbükü Irmağında serinlemek için suya giren genç boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Emrullah Öztürk(23) adlı genç Keşbükü Irmağında suya atladıktan bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin yaptığı arama çalışmaları sonucunda, Emrullah Öztür'ün cansız bedenine suya atladığı noktanın yaklaşık 200 metre ilerisinde ulaşıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovaexpres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.