Mersin'de Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yıl dönümü kutlandı

Mersin 11.04.2025 - 09:18
 

Mersin'de Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yıl dönümü kutlandı

Mersin'de Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.
Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Bülent Demirsaban, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdal Cılasun ile çok sayıda emniyet mensubu ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik, İl Emniyet Müdürlüğü ve Şehit Altuğ Verdi Polis Akademisi tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından iki öğrenci günün anlam ve önemine dair şiirler okudu. Program kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yıl dönümü kutlama töreni, geçit töreniyle sona erdi.
Mersin'de Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Bülent Demirsaban, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdal Cılasun ile çok sayıda emniyet mensubu ve vatandaşlar katıldı.
Etkinlik, İl Emniyet Müdürlüğü ve Şehit Altuğ Verdi Polis Akademisi tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından iki öğrenci günün anlam ve önemine dair şiirler okudu. Program kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yıl dönümü kutlama töreni, geçit töreniyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovaexpres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür juul iqos iluma