Mersin’de oto yıkamacıdaki faciada ölü sayısı 4’e yükseldi

Mersin 30.06.2025 - 16:17
 

Mersin’de oto yıkamacıdaki faciada ölü sayısı 4’e yükseldi

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde bir oto yıkama dükkanında meydana gelen olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi. Gece saatlerinde yaşanan olayda, çalışır vaziyetteki otomobilin içinde 3 gencin cansız bedeni bulunurken, bir gencin ise aracın yanında ölü olarak bulunduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, olay Sağlık Mahallesi’nde bulunan oto yıkama iş yerinde meydana geldi. Çocuklarına ulaşamayan ailelerin durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri, iş yeri sahibi olduğu öğrenilen Arda G.’ye (22) ait dükkana gitti. Kepengi kapalı olan iş yerinden araç sesi geldiğini fark eden ekipler, içeri girdiklerinde otomobilin içinde 3 gencin hareketsiz yattığını gördü. İş yerinde ayrıca bir köpeğin de ölü olduğu belirlendi. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, otomobil içerisinde bulunan gençlerin hayatını kaybettiği tespit edildi. Yapılan incelemede ölen gençlerin iş yeri sahibi Arda G. (22), Yiğithan U. (25) ve Abdulvahit B. (25) olduğu tespit edildi. Çalışmaların devamında ise aracın yanında 18 yaşındaki Batuhan A.'nın da cansız bedeni bulundu. Gençlerin cenazeleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Mersin Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ilk bulgulara göre gaz zehirlenmesi sonucu meydana geldiği üzerinde durulurken, kesin ölüm nedenlerinin yapılacak otopsi sonrası netleşeceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde bir oto yıkama dükkanında meydana gelen olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi. Gece saatlerinde yaşanan olayda, çalışır vaziyetteki otomobilin içinde 3 gencin cansız bedeni bulunurken, bir gencin ise aracın yanında ölü olarak bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Sağlık Mahallesi’nde bulunan oto yıkama iş yerinde meydana geldi. Çocuklarına ulaşamayan ailelerin durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri, iş yeri sahibi olduğu öğrenilen Arda G.’ye (22) ait dükkana gitti. Kepengi kapalı olan iş yerinden araç sesi geldiğini fark eden ekipler, içeri girdiklerinde otomobilin içinde 3 gencin hareketsiz yattığını gördü. İş yerinde ayrıca bir köpeğin de ölü olduğu belirlendi.
Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, otomobil içerisinde bulunan gençlerin hayatını kaybettiği tespit edildi. Yapılan incelemede ölen gençlerin iş yeri sahibi Arda G. (22), Yiğithan U. (25) ve Abdulvahit B. (25) olduğu tespit edildi. Çalışmaların devamında ise aracın yanında 18 yaşındaki Batuhan A.'nın da cansız bedeni bulundu.
Gençlerin cenazeleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Mersin Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ilk bulgulara göre gaz zehirlenmesi sonucu meydana geldiği üzerinde durulurken, kesin ölüm nedenlerinin yapılacak otopsi sonrası netleşeceği bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovaexpres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür juul iqos iluma