Hasan Hüseyin İpek: Misyonumuz birlikte hareket etmek

Mersin 02.06.2025 - 11:00
 

Hasan Hüseyin İpek: Misyonumuz birlikte hareket etmek

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.
Mersin’de gerek üye kalitesi, gerekse proje üretme anlamında STK’lar arasında önemli bir konuma sahip olan MERYAD, yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte tam kadro kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.  Düzenlenen etkinliğe MERYAD Başkanı Hasan Hüseyin İpek’in yanı sıra MERYAD Onursal Başkanı Coşkun Doğmuş, MERYAD Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı. Birlik ve beraberliğin yoğun yaşandığı etkinlikte konuşan Başkan Hasan Hüseyin İpek, “Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneğimizi bir aile olarak görüyoruz. Bugün sağ olsunlar tüm üyelerimiz eşleri ve çocukları ile buradalar. Bugün birlik ve beraberliğimiz ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Çok değerli ve nitelikli iş insanlarının olduğu bir STK olmanın gururunu yaşıyoruz. MERYAD bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberliği her zaman ön planda tutan bir dernek olmaya devam edecektir. Etkinliğimize katılım sağlayan, bizlere güç veren tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  MERYAD Onursal Başkanı Coşkun Doğmuş ise, “MERYAD her geçen gün gücüne güç katan, Mersin için önemli bir yere sahip olan bir dernektir. Üyelerimizin her biri kentimize katma değer sağlayan iş insanlarıdır. Bugün birlikteliğimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bundan sonraki süreçte de bu birliktelik artarak devam edecektir” dedi.
Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Mersin’de gerek üye kalitesi, gerekse proje üretme anlamında STK’lar arasında önemli bir konuma sahip olan MERYAD, yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte tam kadro kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. 

Düzenlenen etkinliğe MERYAD Başkanı Hasan Hüseyin İpek’in yanı sıra MERYAD Onursal Başkanı Coşkun Doğmuş, MERYAD Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı. Birlik ve beraberliğin yoğun yaşandığı etkinlikte konuşan Başkan Hasan Hüseyin İpek, “Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneğimizi bir aile olarak görüyoruz. Bugün sağ olsunlar tüm üyelerimiz eşleri ve çocukları ile buradalar. Bugün birlik ve beraberliğimiz ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Çok değerli ve nitelikli iş insanlarının olduğu bir STK olmanın gururunu yaşıyoruz. MERYAD bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberliği her zaman ön planda tutan bir dernek olmaya devam edecektir. Etkinliğimize katılım sağlayan, bizlere güç veren tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

MERYAD Onursal Başkanı Coşkun Doğmuş ise, “MERYAD her geçen gün gücüne güç katan, Mersin için önemli bir yere sahip olan bir dernektir. Üyelerimizin her biri kentimize katma değer sağlayan iş insanlarıdır. Bugün birlikteliğimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bundan sonraki süreçte de bu birliktelik artarak devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovaexpres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür juul iqos iluma