“AKARYAKIT SEKTÖRÜNE YÖN VEREN BİR MARKA İLE ÇALIŞMAK BİZE GÜÇ VERİYOR”

Türkiye’de birçok sosyal sorumluluk projesi, kampanyalar ve akaryakıt sektöründe fark yaratacak projelere imza atan Opet markası ile yoluna devam eden Şahutoğlu Petrol, Vural Şirketler Grubu’nu aldıkları ödülle taçlandırdı. Personel performans ve davranışları, üst düzey hizmet, hijyen, müşteri memnuniyeti, titizlik, satış ve alış kotası, samimiyet ve Güleryüz unsurları göz önünde bulundurularak Opet tarafından verilen üstün hizmet ödülünün kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirten Vural, “Vural Şirketler Grubu, yer aldığı sektörlerde her zaman en iyi hizmeti verme gayreti ile çalışan ve üreten bir kuruluştur. Yer aldığımız tüm sektörlerde olduğu gibi akaryakıt sektöründe bu vizyon ve misyon doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’de akaryakıt sektörüne yön veren bir markayı bünyemizde bulundurmak bizlere güç veriyor. Aldığımız bu ödül bizim için çok değerliydi. Bizi bu ödüle layık gören Opet Yönetim Kurulu’na ve ödülü almamızı sağlayan güler yüzlü ve işinin hakkını veren çalışma arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“MERSİNLİLERE EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇABALIYORUZ”

Şirketlerini geliştirerek gelecek nesillere devretmek için çalıştıklarını belirten Vural, “Vural Şirketler Grubu olarak en büyük hedefimiz her zaman ülkemize faydalı işler yapmak oldu. Sosyal sorumluluk projelerinde mümkün olduğunca yer almaya çalışıyoruz. Mersinlilere en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz çabalıyoruz. Şirketimizi geliştirip büyüterek gelecek nesillere bırakmak istiyoruz” dedi.

Ümit Vural kimdir?

1989 Elazığ doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Mersin’de tamamladım. Ticari hayatıma 2010 yılında başladım. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. Girişimci bir aileden geliyorum ve girişimci bir ruha sahibim. Şuan biri Avrupa’da olmak üzere toplamda 5 şirketimiz var. Mersin’de birçok sektörde yer alıyoruz. Tüm şirketlerimizi Vural Şirketler Grubu adı altında topladık. Bu şirketler grubunun tüm yatırım işlerine ben bakıyorum. Tarım, petrol, inşaat, narenciye gibi alanlarda faaliyet gösteriyoruz.

Editör: Barış Köksal