Her üyenin 1 dönem başkanlık yaptığı Toros Rotary'de bayrağı Mehmet Atilla Devraldı. Divan Otel'de gerçekleştirilen Devir Teslim Töreni Toros Rotary üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Düzenlenen gecede geçmiş dönem yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. 2022-2023 Dönem Başkanı Mehmet Atilla'ya ise başkanlık kolyesi teslim edildi. 


Gecede konuşan Mehmet Atilla, "Rotary öyle bir kuruluş ki; Burada kendinden önce içinden çıktığı toplumu düşünen insanlar var. Bünyesine aldığı her üyeye, yarınların başkanı gözüyle bakan bir demokrasi var. Burada dostluklar var, onun yarattığı sinerjiyle topluma hizmet aşkı var. 

2015 yılından beri bu ailenin bir üyesi olmak benim için büyük bir onur. Şu andan itibaren dönem başkanlığını devralmam bu onuru artırmakla birlikte hem dostlarıma hem de topluma olan bakışımı ve sorumluluğumu daha da artırıyor. 

Dünyayı sarsan, yaşam felsefemizi ve önceliklerimizi değiştiren pandeminin sonuna geldiğimiz bu günlerde biz rotaryenlerin görevlerinin daha da artacağını, hizmet alanlarımızı ve yöntemlerimizi güncellemek zorunda kalacağımızı düşünüyorum. 

Toros Rotary Kulübümüz, kurulduğu 1989 yılından bugüne geçen 33 yılda yaptığı çok büyük projelerle biz gençlere ışık tutuyor, yol gösteriyor ve en umutsuz olduğumuz alanlarda bile "olacak, daha güzel olacak" dedirtiyor. Bu duyguları bizlere yaşatan kurucularımıza, geçmiş dönem başkanlarımıza ve tüm rotaryen büyüklerime saygı ve şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Editör: Barış Köksal