Mersin’de doğal güzellikleri, plajı ve lezzeti ile tatilcilerin vazgeçilmezi haline gelen Mavi Beyaz Butik Otel, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yaptığı organizasyonla görsel şovlara imza attı. 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilini fırsat bilerek Mavi Beyaz Butik Otel’e akın eden gerek şehir içi gerekse şehir dışından gelen vatandaşlar, Bayram ruhunu doyasıya yaşadı.

Tarihin doğal güzellikleri eşliğinde Mavi Beyaz Bando Ekibinin müzik şöleni, tatilciler tarafından yoğun ilgi gördü. Bando ekibi ile birlikte marşlar ve şarkıların yüksek sesle söylendiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Mavi Beyaz Butik Otel adeta yerinden oynadı.

DEV ATATÜRK POSTERİ

Bando ekibinin söylediği Türk marşları eşliğinde ‘Liman Hamamı’ olarak bilinen tarihi kayaya dev Mustafa Kemal Atatürk posteri asıldı.

Doluluk oranı yüzde 100 olan Otel, hizmet kalitesi ile de misafirlerinden alkış topladı. Eşsiz bir plaja sahip olan ve tarihin en eski limanı olarak konumlandırılan alanda bulunan Mavi Beyaz Butik Otel, koruduğu antik alanları ile tatilcilerine  tarih şöleni yaşatıyor.

Editör: Barış Köksal