Geçtiğimiz günlerde göreve gelen Divan Mersin Otel Genel Müdürü Berati Tuncer ve Satış Pazarlama Müdürü Ahmet Külçür, bünyesinde Çukurova Expres Gazetesi ve Zirvedekiler Dergisi’ni barındıran Burak Karataş Medya Kurucusu Burak Karataş’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Ziyaret esnasında konuşan Burak Karataş, Divan Otel’in marka olarak Mersin için önemli bir yatırım olduğunun altını çizerek, ‘Kentimizde bu tür markalar ne kadar çoğalırsa marka değerimiz artar. Mersin’in en önemli sorunlarından birisi istihdam. İstihdam oranlarımızın artması açısından da yatırım çok önemli. Bugün yatırım için Mersin’e fizibilite çalışmasına gelecek olan yatırımcı kentin hangi güçlü markalarının olduğuna büyük önem verir. Bu anlamda da Divan Mersin yatırımı kent adına önem taşıyor’ dedi.

Divan Mersin Otel Genel Müdürü Berati Tuncer ise Mersinli yatırımcılar ile Divan Mersin’in bir anlamda partner olduğunu ifade ederek, ‘Mersin iş dünyasının misafirlerini kendi misafirlerimiz gibi ağırlayarak onların kentimizden en mutlu şekilde ayrılmaları için ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Bakış açımızda müşteri değil, misafir var. Mersinli biri olarak kentimizde önemli markaların yatırımlarının olması beni de mutlu ediyor’ dedi.  

Editör: Barış Köksal