Sabri Sarıoğlu, Galatasaray'ın 2-0 geriden gelip 4-2 kazandığı Samsunspor deplasmanındaki kötü oyunuyla eleştirilere maruz kaldı. Bu eleştirilerden biri de ünlü şovmen Şahan Gökbakar'dan geldi.
 
Gökbakar, Twitter hesabından, "SABRİmi zorluyor", "+Sabri = -2 ise -Sabri = ? Denkleminde soru işaretini bulunuz...", "Sabri is back:(((( 2 hata 2 gol. 7 haftalik galibiyet serisi guzel bi ruyaydi, Sabri dürtüp uyandirdi..." şeklinde yorumlarda bulundu.
 
SÖZ SIRASI SABRİ'DE
 
Galatasaray'ın dün Ziraat Türkiye Kupası maçında Adana Demirspor'u 4-1 yendiği maçın ardından söz alan Sabri ise, Şahan Gökbakar'a cevap verdi. Sabri, Recep İvedik karakteriyle ünlenen Şahan Gökbakar'a sert çıktığı açıklamasında, "Futboldan anlamayan, futbol topunu gördüğü zaman karpuz sanan Şahan Gökbakar bile sallıyorsa, demek ki o futboldan hayatta anlamıyor" dedi.
 
ŞAHAN'DAN CEVAP
 
Sabri'nin bu sözleri üzerine ünlü komedyen, olaya esprili bir dille yaklaştı. Gökbakar, Twitter hesabından "Hahaha! O sola kaykilan agzini yirim:)) elestriye acik oldugu gibi, biraz da omega3'e acik olaydi bunyen, eyiydi Sarbim.." ifadelerini kullandı.
 
Ardından bir tweet daha atan Gökbakar, "Ben de herkes gibi kendi fikrimi soylerim, tribündeki de söyler. Anlayan da anlamayan da, Sabri de soyler. Alinmaca darilmaca yok..." dedi.
Editör: Barış Köksal