Çukurova Expres / Özel Haber
 
Umut Patiseri’nin Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 2011 yılının son günlerinde açtığı Umut Alesta Restaurant, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde muhteşem bir atmosfere ev sahipliği yaptı.
 
Şık dekoru ve etkileyici ambiyansı ile Mersinli aşıklara ev sahipliği yapan mekanda önce Pınar Öner sahne aldı. İstanbul gecelerinde eğlence mekanlarının değişmeyen isimlerinden birisi olan Pınar Öner, kendisini dinlemeye gelenleri hem slow hem de hareketli parçalardan oluşturduğu repertuar ile büyüledi.
 
Daha sonra ise sahneye yaptığı birbirinden güzel besteler ünlü sanatçıların albümlerinde yer alan Emirkan çıktı. Kendisine ait olan bir çok şarkıyı seslendiren Emirkan, önce dans ettirdi, sonra hareketli parçalar ile salondaki coşkuyu yükseltti son olarak ise halay çektirerek eğlencenin tavan yapmasını sağladı.
 
Oldukça nezih bir ortamda geçen ’14 Şubat Sevgililer Günü’ eğlencesine katılan Mersinliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenme fırsatı buldu.
 
Gecenin en büyük sürprizi ise Pınar Öner’e yapıldı. Doğum günü 10 Şubat olan Pınar Öner’e, Menajeri Sipan Babur tarafından üzerinde kendi resmi olan bir pasta sahneye gönderildi. Önce pastanın kendisine getirildiğini anlamayan sanatçı, pastanın üzerindeki resmini görünce kendisini dinlemeye gelenler ile birlikte pastayı üfledi.
 
’14 Şubat Sevgililer Günü’ kutlamasında nezih ortamı, kaliteli yemekleri ve etkileyici dekoru ile Umut Alesta Restaurant, Mersin gecelerine damga vuracağa benziyor.
Editör: Barış Köksal