Nida Beyoğlu Arslan “Biz de firma olarak lojistik fırsatını en iyi şekilde kullanarak sektörde yaşanan durgunluğu lehimize çevirmeyi başardık. Kalite ürünü iyi fiyat avantajıyla sunduğumuz Avrupa pazarında yıl içerisinde ihracatta başarılı bir ivme yakalamayı başardık” diye ifade etti. 


BonaBant Yönetim Kurulu Başkanı Nida Beyoğlu Arslan, Mersin’in hem liman kenti olmasıyla hem de karayolu lojistiğinde yine avantajlı konumda bulunması nedeniyle, hızlı teslimatta özellikle Orta Doğu ülkeleri için de bir cazibe merkezi olduğunu kaydetti. Nida Beyoğlu Arslan ayrıca, Türkiye ekonomisinin güçlü aktörlerinden birisi olan ambalaj sanayisinin yine en önemli kalemlerinden biri olan bant üretiminin, kullanım alanının da fazla olması nedeniyle hemen her sektörde yer bulduğuna da dikkat çekti.

“Üretimin gücüne inanıyoruz. Büyüme hedeflerimize adım adım ulaşıyoruz”

Gündeme dair değerlendirmelerde de bulunan BonaBant Yönetim Kurulu Başkanı Nida Beyoğlu Arslan “ Döviz kurlarındaki artış hammadde temini yönünden satın almalarımızı etkilese de biz, müşterilerimize her zaman sabit fiyat verebiliyoruz. Küresel bazda yaşanan ekonomik değişimleri elbette dikkatle izliyoruz ancak firma olarak üretmenin ve çalışmanın gücüne inanıyoruz. Bu doğrultuda, 2021 yılı başında koyduğumuz büyüme hedeflerimize yılsonuna doğru emin adımlarla ilerliyoruz” diye ifade etti. 


Ambalaj sektörü çok geniş bir alanı kapsamaktadır diye belirten Nida Beyoğlu Arslan, “Her geçen yıl yeni teknolojilerle ve rekabetin getirdiği piyasaya talepleri ile kendini geliştiren, dinamik bir sektörün aktörleriyiz. Ülkemizin nüfus yoğunluğu, kullanıcıların tüketim ihtiyaçları ve artan ihraç rakamlarımız ile birlikte, yakın ve orta gelecekte daha da gelişme potansiyeli olan sektörümüz adına 2022 yılına iyi bir başlangıç yapacağımızı ön görüyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Barış Köksal