Altındere olay ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.


FETÖ’NÜN YENİ KUMPAS BİÇİMİ:
MÜCADELE EDENLERİ İFTİRA İLE İTİBARSIZLAŞTIRMA

Hakkımda bir kısım basın ve sosyal medyada çıkan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Hain FETÖ örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklu bulunan M.H. adlı bir kişi, cezaevinde birlikte yattığı Fetöcülerin ve dışarıdaki bazı kişilerin etkisi altında kalarak FETÖ ile açıktan hukuki anlamda mücadele eden şahsım hakkında bazı iftiralarda bulunarak sözde kendisini tahliye etmem karşılığında menfaat talep ettiğim şeklinde asılsız iddialarda bulunmuştur. Ancak bu ifadesinin hemen akabinde bu kez yine Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği ifadesinde ise ilk ifadesini bazı kişilerin etkisi altında kalarak ve özellikle şahsımın FETÖ ile açıktan mücadele etmesi ve birçok kişiyi şikâyet ederek tutuklanmalarına sebep olmam nedeniyle kendisinin de benden dolayı içeri girmiş olabileceğini düşünerek bu şikâyeti yaptığını ama aslında sonradan gerçekleri öğrendiğini ve bana asılsız iddialarda bulunduğunu savcılık huzurunda kabul ve ikrar etmiştir. Şahsın bu ifadesini ekte sunuyorum.

Hakkımda şahsın iftira içerikli ilk ifadesiyle düzenlenen iddianame Mahkemece kabul edilmeyerek savcılığa iade edilmiş ve devamında da dosya şu anda kanun yararına bozma itirazı aşamasındadır. İade kararını ekte sunuyorum. Bahse konu iddialar tümüyle soyut ve gerçeği yansıtmamakta olup, bu iddialarla ilgili aleyhime herhangi bir mahkeme kararı bulunmamaktadır.

Bu iddiaların ortaya atılmasının tek sebebi, geçmişte şahsımın ve ailemin FETÖ tarafından uğratıldığı haksızlık ve zararlara karşı bu hain örgütle açıktan yıllardır yürüttüğümüz ve sadece Mersin kamuoyunda değil ülke çapında bilinen hukuki mücadelemizi, devam eden FETÖ davalarında şikâyetçi veya şikâyetçi vekili olarak bulunan şahsımı, mahkemeler önünde itibarsızlaştırmak, mücadelemi sekteye uğratmak ve şahsımı itibarsızlaştırma olsa da İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.

Bu gerçek dışı ve maksatlı iddialara itibar edilmemesini belirtir, bu hainlere karşı yürüttüğüm mücadelemde geri adım atmama sebep olmayacağını, aksine BU HAİN TERÖR ÖRGÜTÜNE VE ÜYE TERÖRİSTLERİNE KARŞI mücadelemi daha azimli, daha kararlı ve daha güçlü yürüteceğimi kamuoyunun bilgisine sunarım.

Editör: Barış Köksal