Mersin'in sorunlarını konuşmak ve çözüm önerileri sunmak için istişare toplantılarına devam eden MERYAD'ın bu ayki onur konuğu Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer oldu. Toplantıya MERYAD üyelerinin yanı sıra Bilim Kurulu üyeleri de katıldı. 

MERYAD'ın Mersin için yapılacak tüm olumlu projelerinin destekçisi olduğunu belirten MERYAD Başkanı coşkun Doğmuş, "MERYAD ailesi olarak son 5 yıllık süreçte kentimizin ekonomik kalkınmasına yardımcı olacak gerek merkezi gerekse yerel bütçenin sağladığı yatırım planlarının tabikini yaparak, Mersin'in sorunlarına ilişkin çözüm önerilerimizi sunmaya devam ediyoruz. MERYAD olarak kentimize yapılacak ve yapılması planlanan projeleri en iyi şekilde takip ederek, Mersin'in faydasına olacak yatırımların destekçisi olmak için varız. Bu akşam Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Vahap Seçer onur konuğumuz. Kendisine davetimize iştirak ettiği için teşekkür ediyoruz" dedi. 


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise,  Mersin için çok çalıştıklarını belirterek, "Bir kentin kalkınması ve gelişmesi için o kente yatırım yapan iş insanları büyük önem taşıyor. MERYAD üyeleri de Mersin'in ekonomik ve istihdam yönündeki kalkınma noktasında önemli bir yere sahip. Kentimizi daha ileriye taşımak ve iyi işler yapmak için yoğun çaba gösteren tüm iş insanlarımızı tebrik ediyorum" dedi. 

Mersin Engelsiz Gençlik Merkezi tamamlandı Mersin Engelsiz Gençlik Merkezi tamamlandı


 

Editör: Barış Köksal