Adana'da, otomobile çarparak ağır yaralanan motosiklet tutkunu, kaza sonrası kask takmadan motosiklet kullananlara ibret olsun diye fotoğrafını arkadaşları aracılığıyla Facebook'ta paylaştı.
 
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazar akşamı Adnan Menderes Bulvarı'na motosikletiyle giden motosiklet tutkunu 26 yaşındaki Recep İnan, burada motosikletle gösteri yapmak istedi. İnan, motosikletine binip kaskını takmadan gaza basınca motosikletin önünü kaldırdı. Ancak gaz takılı kalınca önündeki otomobile çarptı. İnan kaza sonucu kafasında aldığı darbelerle ağır yaralandı. Arkadaşlarının 112'yi aramasıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak İnan'ı ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan müdahalenin ardından İnan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Burnunda, elmacık kemiğinde ve kafatası ile vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu tespit edilen İnan'ın tedavisi devam ediyor.
 
FOTOĞRAFINI İBRET İÇİN PAYLAŞTI
Kaza sonrası hastaneye gelen arkadaşı Nusret Artaş (31), Recep İnan'ın çocukluktan bu yana motosiklet tutkunu olduğunu belirterek, "Motosiklet onun için bir tutkusuydu. Bir istasyonda pompacı olarak çalışıp motosiklet aldı. Sık sık bu motosiklet ile akrobasi hareketleri yapıyordu. Bu kaza sırasında da motosikletin önünü kaldırdığı sırada gaz takılı kalmış bu nedenle önündeki araca çarparak ağır yaralanmış. Motosiklete bindiği sırada kaskı kafasına değil koluna takmış, bu nedenle kafasından ağır darbeler almış. Şu an yoğun bakımda yatıyor" dedi.
 
Arkadaşının kazadan sonra kendisine hastanede fotoğrafını çektirerek Facebook'a yüklemesini istediğini anlatan Artaş, "Kask takmadan motosiklet kullananlara ibret olması için bana yaralı halde fotoğrafını çektirip Faebook'a koymamı istedi. Ben de fotoğrafını çekip Facebook sayfasına yükledim. Bunu benden ibret olması için istedi. Kendisi de artık motosiklet kullanmayacağını söylüyor" diye konuştu.
Editör: Barış Köksal