İngiltere'de tenha bir sokakta bir hayat kadınıyla birlikte olan yaşlı adam verdiği hizmetin karşılığını isteyen hayat kadınıyla arbedeye tutuşunca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

İngiltere'nin Birmingham kentine bağlı Walsall kasabasında tenha bir sokakta bir hayat kadınıyla birlikte olan yaşlı adam verdiği hizmetin karşılığını isteyen hayat kadınıyla arbedeye tutuşunca ortaya bu görüntüler çıktı.

CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Bir cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, başındaki türbandan Sih olduğu anlaşılan bir yaşlı adamla siyah elbiseli hayat kadının kol kola girerek bir aracın arkasına gittiği görülüyor. Ancak bir süre sonra hayat kadını feryat figan ortaya çıkıyor ve yaşlı adama 'paramı isterim' diye bağırıyor.

BASTONUYLA TEHDİT ETTİ

Kadın görüntülendiğini görünce, 20 sterline anlaştıkları halde yaşlı adamın sadece 2 sterlin verdiğini söylüyor ve sonra tekrar adama dönüyor. İkili arasındaki itişme bir ara ileri gidiyor ve Hintçe konuşan yaşlı adam bastonuyla kadını tehdit ediyor. İnternete düşen görüntülerin sadece iki günde bir buçuk milyon kişi tarafından izlendiği belirtiliyor. Kaynak: haberler