İşte öğrencilerine yanlışlıkla kendi cinsel içerikli kasedini veren öğretmen ve diğer kötü çalışanlar...

Öğrencilerine yanlışlıkla kendi cinsel içerikli kasedini veren öğretmen / Kaliforniya'da 5.sınıfta okuyan öğrencilerine, öğretmenleri Crystal Defanti, içinde sınıf hatıralarının olduğunu belirttiği bir cd verdi. Ancak öğretmenin yanlışlıkla cd'nin içine eklediği cinsel içerikli videosunu da gördüklerinde büyük şok yaşadılar. Aileler ise öğretmenin iyi ve dürüst bir insan olduğunu söyledi.Yetkililer olayı incelemeye almış olsa da öğretmen işini kaybedecek gibi gözüküyor.

İngiltere'de bir kadın, çalıştığı bankadan çaldığı paraları estetik ameliyatıyla alışverişe harcadı.

Manken olma hayalleri kuran Rachael Claire Martin'in (24) çaldığı yaklaşık 140 bin lirayla silikon taktırdığı, dişlerini beyazlattırdığı ve yağlarını aldırdığı ortaya çıktı.Dövmeleriyle dikkat çeken bir çocuk annesinin mahkeme salonunun girişinde soğukkanlı bir halde poz verip bunu Twitter hesabından paylaşması ise şok etkisi yarattı. Hesabına geçirdiği bütün parayı harcadığı anlaşılan kadın, hırsızlık suçlamalarını kabul etti.

Güney Afrika'da bir ilkokul öğretmeni, okul gezisini götürdüğü 12 minik öğrenciyi aynı arabada götürmeye kalkınca ortaya garip görüntüler çıktı. Yoldaki diğer sürücüler tarafından görüntülenen ve polise şikayet edilen öğretmene 160 dolar para cezası verildi.

İşten nasıl kaçtığı hakkında günlük tutan kadın / Sheraton otelinin genç çalışanı, Emmalee Bauer adlı çalışanın sürekli izinde olduğunu ve uyarılardan kaçmak için sürekli meşgul göründüğünü fark etti. Şans eseri patronu bu kadının günlüğünü buldu. Daha sonra mahkemede hakim, kadının çalışmayı reddetmek ve bunu eğlenceye dönüştürmek suçundan işsizlik parası talebini reddetti.

İnternette satmak üzere 200.000 dolarlık bagaj eşyası çalan güvenlik memuru / New jersey'de Newark havaalanında Pythias Brown adlı güvenlik görevlisinin arka odalarda kontrolden geçmiş bagajlardan bir şeyler çaldığı iddia edildi.Daha sonra bu eşyaları internette satmaya çalışırken yetkililer tarafından fark edildi. Polis çalınan eşyalardan 66 kamera, 31 laptop ve mücevher olduğunu tespit etti.

Editör: Barış Köksal