ABD televizyonunda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kıyafeti açık bulunan sunucuya canlı yayında hırka giydirdiler. 

ABD'de yerel bir televizyon kanalının hava durumu sunucusunun kıyafeti, ülke genelinde krize neden oldu. Önce kanalı izleyen Twitter kullanıcıları, sonrasında ise sosyal medya alemi sunucunun elbisesini ve kanalın elbiseye müdahalesini tartıştı.

GİYDİĞİ KIYAFET OLAY OLDU

Los Angeles'ta yayın yapan televizyon kanallarından KTLA'in tanınmış sunucusu Liberte Chan'in dün sabah 8 bülteninde ekrana çıkarken giydiği payetli, askılı elbise büyük bir tartışmanın da fitilini ateşledi.



"NELER OLUYOR?"

Chan, bülteni sunarken bir anda ekranda bir erkek eli ve gri bir hırka göründü. Chan, sabah bülteni sunucusu Chris Burrous'a dönerek, "Neler oluyor? Bunu giymemi mi istiyorsun? Neden? Hava soğuk diye mi?" diye sordu.

Karşılığında Burrous, izleyicilerden çok fazla e-posta aldıklarını, Chan'in üzerindeki giysiye çok tepki geldiğini söyledi. Chan bu açıklama kendisini şaşırtmasına ve üzmesine rağmen, "Tamam" deyip hırkayı giydi. Sonra da "Şimdi de kütüphaneci gibi görünüyorum" deyip durumundan şikayet etti. Burrous, Chan'in şikayetini, "Oldu oldu, partiye giden kütüphaneci gibi oldun" şeklinde bir espriyle geçiştirmeye çalışarak, "Bu sabah herkes kıyafetinle ilgili yorum yapıyor" dedi.



kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal