Tokat'ta 29 yaşındaki elektrik mühendisi Tuncay Aslan 2 ay önce tedavi amacıyla gittiği hastanede tanıştığı ve arkadaş olduğu 29 yaşındaki doktor Melike Taşkıran'a sinemada süpriz evlenme teklifinde bulundu.

FİLM ARASINDA "BENİMLE EVLENİR MİSİN?" DEDİ

Elektrik mühendisi Tuncay Aslan, Tokat Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli kız arkadaşı doktor Melike Taşkıran'la film izlemek için sinemaya gitti. Filmin yarısında, Tuncay Aslan'ın daha önce çektiği Melike Taşkıran'la olan görüntüleri yayınlanmaya başlandı. O sırada salonda olanların da izlediği görüntülerin sonunda perdede 'Benimle evlenir misin?' yazısı belirdi. Gördükleri karşısında çok şaşıran Melike Taşkıran, salondakilerin alkışları arasında Tuncay Aslan'ın teklifine 'Evet' dedi. Bu yanıtın ardından Tuncay Aslan Melike Taşkıran'a yüzük taktı.

"İLK KEZ ACİL SERVİSTE GÖRDÜM"

Süpriz evlilik teklifine imza atan Tuncay Aslan 2.5 ay önce rahatsızlanarak Tokat Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gittiğini ifade ederek, "Melike'yi ilk acil serviste gördüm. Sonrasında haftada bir acil servisi ziyaret eder oldum. Tanışmaya ve sohbet etmeye çalıştım. Bir süre böyle geçti. Karşılık vermedi. Kendisini daha sonra sosyal paylaşım sitesinden arkadaş olarak ekledim. Yine kabul etmedi. Oradan mesaj atıyordum ama cevap vermiyordu. Ortak arkadaşlarımız vardı. Onlardan konu açmaya çalıştım. 2 ay boyunca böyle geçti ve sonunda ikne edip arkadaş olduk. Ona evlenme teklifi için sürpriz yapmak istedim. Bugün arkadaşlarımın desteğiyle bu organizasyon gerçekleşti. Bunu gerçekleştiren arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" dedi.

Doktor Melike Taşkıran ise, "Evlilik teklifini hiç beklemiyordum. Sürpriz oldu" diye konuştu.

Editör: Barış Köksal