Ataşehir’de araç kiralama hizmetine ihtiyacı olanlar için, birçok farklı araç modeli ve geniş araç filosu ile hizmet veren  uygun fiyat kampanyaları ile sizleri araç kiralama noktalarına bekliyor.

Ataşehir Araç Kiralama İşlemleri

 işlemleri; İstanbul Anadolu yakasının en yoğun ilçelerinden biri olan Ataşehir’de verilen bir hizmettir. İstanbul Anadolu yakası; deniz, otobüs ve uçak yolculuklarının varış noktalarından biridir. Bu sebeple Ataşehir de yolcu talep ve isteklerinin yoğun yaşandığı noktalardan birisi olmaktadır. Otellerin de çok sayıda olmasından dolayı da oto kiralama talebi fazla olan bir noktadadır. Bu sebeple Ataşehir araç kiralama hizmeti de yoğun yaşanmaktadır. Rent a car hizmeti ile artık birçok kişi kendi şahsi aracı olmadan da konforla istedikleri yolculukları gerçekleştirebilmektedir.

Ataşehir Araç Kiralama Fiyatları

; kiralanacak olan aracın modeli, segmenti, kiralanma süresi, ekstra hizmetler varsa bunun yansıması, şoför talebinin olup olmadığına göre araç kiralama fiyatları değişkenlik göstermektedir. Aracın kiralanma süresi ve aracın modeli, aracın kira fiyatına doğrudan etki etmektedir. Yolcuların konforu için geniş çerçevede sunulan opsiyonlar ve düşünülen ayrıntılar ile araç kiralama hizmeti sağlanmaktadır.

Ataşehir Araç Kiralama İşlemleri Nelerdir?

Ataşehir araç kiralama işlemlerinde birçok prosedür ve işlem bulunmaktadır. Bunlar belli başlıları şöyledir;

  • Araç kiralama hizmet dökümü
  • Aracı kiralayan kişinin sürücü belgesi
  • Aracı kiralayan kişinin yaşı
  • Kiralanan aracın ne kadar süre ile kiralandığı
  • Varsa ekstra hizmetler
  • Aracın daha önce var olan trafik cezaları
  • Alınan aracın teslim edilme tarihi ve saati
  • Geç teslim durumunda oluşabilecek yaptırımlar

Ataşehir Araç Kiralama Hizmet ve Fiyatları

Ataşehir araç kiralama hizmeti ve fiyatları, oto kiralama hizmeti veren firmalarca belli başlı kriterlere göre belirlenmektedir. Neredeyse tüm kategoride araçlar firmalarca sunulmakta ve ekstra hizmetler de opsiyonda tutulmaktadır. Lüks segmentte yer alan araçlar daha fazla fiyatlandırmalara tabi tutulurken, orta sınıf bir araç daha uygun bir fiyatta yer almaktadır. Daha kalabalık gruplar için geniş araç konseptleri sunulmaktadır.

Bu durum da yine aracın fiyatında değişkenlik gösterir. Tek veya daha az kişi sayısının olduğu gruplarda ise daha minimal araçlar tercih edilebilir. Aracın yakıtı aracı kiralayan kişiye aittir. Bu sebeple, kiralanan aracın az ve ya da fazla benzin yakan araç kategorisinde olup olmadığı da önemli bir husustur. Araç kiralama hizmetinde fiyatı etkileyen bir önemli durum ise aracın kiralanma süresidir. Süre arttıkça araç kiralama fiyatı da bir o kadar artacaktır.

Rent a car firmalarının başlıca misyonu; bir noktadan başka bir noktaya kendi aracındaymış gibi hissetmek ve bu konforu yaşamak isteyen kişilere bu hizmeti sunmaktadır. Turizmin lojistik bölümünde yer alan bu hizmet, her C grubu seyahat acentesinin karşıladığı bir hizmettir. Sadece rent a car yani araç kiralama hizmeti veren firmalar mevcuttur. Siz de araç kiralama hizmetinden yararlanmak veya bilgi almak için  adresine uğrayabilirsiniz.

Editör: Barış Köksal