ABD Başkanı Donald Trump'la görüşen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı Washington'da PKK yandaşlarıyla Erdoğan'ın korumaları arasında kavga çıktı.
"DEMİRTAŞ'A ÖZGÜRLÜK" PANKARTLARI TAŞIYORLARDI

Amerika'nın Sesi'nden Mehmet Sümer ve Üzeyir Yanar'ın haberine göre Erdoğan'ın gelmesinden hemen önce Washington'daki Türk büyükelçilik konutu önünde toplanan ve ellerinde 'Demirtaş'a özgürlük' pankartı taşıyan PKK yandaşları, Erdoğan'ı sloganlarla protesto etmeye başladı.
PKK YANDAŞLARI OLAY ÇIKARDI

Aynı anda Türk bayraklarıyla konutun önünde olan ve Erdoğan lehine gösteri yapan grupla PKK yandaşları arasında yaşanan sözlü tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü. Bunun üzerine Erdoğan'ın uzak korumaları da kavgaya dahil olurken, protestoculara saldırdı.
ERDOĞAN'IN KORUMALARINA COP

Erdoğan'ın konuta gelmesinin ardından kavgaya Erdoğan'ın yakın koruma ekipleri de katıldı. Yumruk ve tekmelerle protestoculara müdahele eden Erdoğan'ın korumalarını Washington polisi güçlükle ayırdı. Polislerin Erdoğan'ın korumalarına karşı da cop kullandığı kameralara yansıdı.
Dokuz kişinin yaralandığı, iki kişinin de gözaltına alındığı bildirilirken, ABD'den konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal