Bir süre önce CNN Türk 'te yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk olan futbol yorumcusu Sinan Engin, 'Türk futbolu Başbakanın kontrolünde' diyerek 'Başbakan istemese Aziz Yıldırım o koltukta oturamaz' ifadelerini kullanmıştı. İşte gündeme bomba gibi düşen bu açıklamalara Fenerbahçe 'nin efsane başkanı Ali Şen'den cevap geldi.

'ŞAKA YAPMIŞ HERHALDE '

Yine aynı programa katılarak Sinan Engin'in söylediklerini yorumlayan Ali Şen, 'Sinan Engin şaka yapmış herhalde. Olur mu öyle şey ' dedi. 'Başbakan mı beni atadı? ' diyerek devam eden Ali Şen, 'Beni tribünlerde gördüğün o on binlerce Fenerbahçeli atadı. Onlardan büyük güç yok' ifadelerini kullandı.

'ADAMIN GÜNAHINI KİMSE ALMASIN '

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın dünya lideri olduğunu da sözlerine ekleyen Ali Şen 'Türkiye'yi çok önemli noktalara getirdi. Peki Fenerbahçe kulübünün başkanlığına O 'mu karışıyor? Yok öyle bir şey. Adamın günahını kimse almasın' şeklinde konuştu.

Öte yandan Ali Şen 'Federasyon başkanlığına karışır mı?' sorusuna ise 'Federasyonu bilmem. Ben Fenerbahçe 'den bahsediyorum' cevabını verdi.

Editör: Barış Köksal