2015 Ziraat Katılım bankası personel alma şartları var mı? Personel alım şartları başladı mı? Detaylı Ziraat Katılım Bankası ( Vakıf ) Memur olma şartı. Ziraat Katılım bankası yeni personel alacağını açıkladı.Yapılan açıklamada bir yıl içerisinde 2000 i geçik personel alınacak ? Ziraat Katılım Bankası hangi bölümlere personel alacak ?Ziraat Katılım Bankasına kpss puanı şartı var mı ? İstenen belgeler neler ?Ziraat Bankası Sınavı Ne zaman? Askerlik şartı nasıl ?Ziraat KAtılım Bankası ile ilgili bilmeniz gereken herşey haberimizde. 

Kamu bankaları arasında en büyüğü olan Ziraat Bankasının kurmuş olduğu Ziraat Katılım Bankası, Eminönü şubesini açarak ilk şubesini açtı. Özellikle birçok kişi tarafından kesinlikle tercih edilecek olan faizsiz bankacılık ise ülkenin temelli için çok önemli bir yer taşıyor. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ali Babacan gibi isimlerinde katıldığı Ziraat Katılım Bankası açılışında birçok kişi yer aldı. Bir dizi açıklamalar yapan Reis-i Cumhur öncelikli olarak diğer kamu bankaları olan Halk ve Vakıf Bankalarında bu yolda atım atması gerektiğini belirtti. 

Kuruluş çalışmalarını yaklaşık 150 personel ile tamamlayan bankanın yıl sonuna kadar 400 personele ve 20 şubeye ulaşması planlanıyor. Ziraat Katılım ile bugün başlayan süreci faizsiz bankacılık alanında tarihi bir adım olarak niteleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ziraat'in ardından Vakıf Katılım ve Halk Katılım'ın da sektöre girerek kamu alanında katılım bankacılığı sayısının 3'e çıkacağını söyledi. ' Ziraat bankası personel alımı ne zaman yapılacak başvuru tarihleri 2015 Katılım Bankası hazırlıklarını tamamladı ve 10 yeni şube ile açılış yapacağını duyurdu. Bu 10 yeni şube için Bankanın ilk etapta personel alımı 2 bin olacak. 

Ziraat Katılım Bankası bu alımların tamamını yıl sonuna kadar yapmayı planlıyor. Çok sayıda ilde hizmet vermek ve işsizliği azaltmak isteyen Ziraat Katılım Bankası, aldığı personele görevde yükselme imkanı da sağlayacak. Ziraat Katılım Bankası Personel Alımı Başvuru Tarihleri 2015 form doldur...  2 Bin 200 Kişi İşe Alınacak Toplamda 2 bin 200 kişiyi işe almayı planlayan Ziraat Katılım Bankası hedeflerini 2015 yılının sonuna kadar 20 şube olarak hedefledi. 2018 yılının sonuna kadar ise 170 şube hedefi olan Ziraat Katılım Bankasının bu bağlamda toplamda 2 bin 200 kişilik alım yapması bekleniyor. Detaylar ise ilerleyen günlerde çıkacak ve alımlar gerçekleştirilecek. Bununla ilgili internet sitemizi takip edebilir ve güncel bilgileri alabilirsiniz. 

İşte Ziraat Bankası'nın aradığı özellikler; ​​​​​Bankamızda iş başvurularında şu özellikler aranmaktadır. -Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, yabancı uyruklular için Türkiye’de çalışma izni almış olmak. -18 yaşını doldurmuş olmak. -Bankacılık Kanunu'na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak.

Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak. -Banko Asistanı görev pozisyonlarında çalışacak personel hariç, üniversitelerin 2-4 yıllık eğitim veren fakülte veya yüksekokullarından veya bunlara denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak.​​ İş başvurusu için özgeçmişinizi, [email protected] e-po​sta adresine gönderebilirsiniz. 

2 BİN 200 KİŞİ İŞE ALINACAK 

Toplamda 2 bin 200 kişiyi işe almayı planlayan Ziraat Katılım Bankası hedeflerini 2015 yılının sonuna kadar 20 şube olarak hedefledi. 2018 yılının sonuna kadar ise 170 şube hedefi olan Ziraat Katılım Bankasının bu bağlamda toplamda 2 bin 200 kişilik alım yapması bekleniyor. Detaylar ise ilerleyen günlerde çıkacak ve alımlar gerçekleştirilecek. Bununla ilgili Beşerhaber.com sitemizi takip edebilir ve güncel bilgileri alabilirsiniz.
Editör: Barış Köksal