Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen ve kadrosunu Samuel Eto'o'yla güçlendiren Antalyaspor, Tuncay Şanlı'yı transfer etmek istiyor. Tuncay da bu transfere sıcak bakıyor.

Samuel Eto'o'yu kadrosuna katan Ronaldinho'yla anlaşma noktasına gelen son olarak da Barcelona'nın eski kalecisi Victor Valdez'le görüşen Antalyaspor, bir sürprize daha imza atmak üzere. Süper Lig'in yeni ekibi, Tuncay Şanlı'yı kadrosuna katıyor.

YENİ HEDEF TUNCAY

Yeni stadıyla birlikte Süper Lig'de kalıcı bir takım oluşturmak isteyen hatta Avrupa'da boy göstermeyi hedefleyen Antalyaspor, transfer çalışmalarını bu yönde sürdürmeye devam ederken gündeme yeni bir isim geldi. Son olarak Bülent Uygun'un takımı Umm-Salal SC ile yollarını ayıran Tuncay Şanlı.

BONSERVİSİ ELİNDE

Bonservisi elinde olan 33 yaşındaki futbolcuyla temas halinde olan Antalyaspor yönetimi, bu transferi mutlu sonla bitirip taraftarına bir yıldızı daha izlettirmenin hesaplarını yapıyor. Tuncay Şanlı'nın da futbol kariyerini Türkiye'de sonlandırmak istediği gelen bilgiler arasında. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal