Parma taraftarı Rosy Maggiulli, yabancı yatırımcıların takıma yardım etmesi halinde statta soyunup striptiz yapacağını söyledi.

İflas eden Serie A Kulübü Parma'nın, açık artırma ile satılmasına karar verilirken İtalyan model Rosy Maggiulli'den çılgın bir vaat geldi.

"ÇIRILÇIPLAK SOYUNURUM"

Big Brother yarışmasıyla ünlenen ve fanatik bir Parma taraftarı olan İtalyan model Rosy Maggiulli, "Parma'nın düştüğü duruma çok üzülüyorum. Bu takım kesinlikle sahipsiz kalmamalı. Yabancı yatırımcılar, Parma'ya yardım ederse Tardini Stadı'nda çırılçıplak soyunup, sptriptiz yapacağım." diyerek çılgın bir vaatte bulundu.

ROSY MAGGIULLI KİMDİR?

Big Brother yarışmasıyla ünlenen İtalyan model Rosy Maggiulli, Parma takımına olan hayranlığı ile tanınıyor. İtalyan güzel birçok kez Parma formasıyla poz verdi.


İŞTE PARMA'NIN SON DURUMU

Serie A'nın en köklü kulüplerinden Parma, iflas bayrağını çekmiş durumda. Geçen sezonu 6. sırada tamamlayan kulüp, bu sezon sadece 13 puan toplayabildi ve son basamakta bulunuyor. Oyunculara geçen temmuz ayından bu yana para ödenemiyor. Oyuncular, yolculuk masraflarını dahi kendileri karşılarken, kulübün tüm satılabilir mallarına da haciz gelmiş durumda. Geçen ay iflasını açıklayan kulübün geleceği merak konusuydu.

2.LİGDE MÜCADELE EDECEK

Parma'nın kapılarını tamamen kapatıp; tarihe karışma olasılığı bulunuyordu ancak İtalyan mahkemesi, kulübün satılarak, 2. ligde mücadele etmesine onay verdi. Parma gelecek ay açık arttırmayla çıkarılacak. Yargıç, açık arttırmanın 20 milyon Euro'dan başlamasına hükmetti. Alıcı çıkmazsa, taban fiyat her seferinde yüzde 25 aşağıya çekilecek.

KULÜBÜ SATIN ALACAK BİRİ BEKLENİYOR

Parma taraftarı şimdi, toplam borcu 250 milyon Euro'yu geçen kulübü satın alacak birinin çıkmasını bekliyor. Parma tarihi boyunca hiç Serie A şampiyonu olamasa da, 2 kez UEFA Kupası'nı, 1 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nı ve 3 kez de İtalya Kupası'nı kazandı.





Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal