Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Milan Live'de Andrea Panzeri imzalı yer alan haberde; Schalke'de forma giyen Kevin Prince Boateng'in gelecek sezon Inter ya da Fenerbahçe'de ter dökeceğini yazdı.

EŞİ, MILANO'YU İSTİYOR

Boateng'in sözleşmesinin 2016'da bitecek olmasına rağmen oyuncunun yaz aylarında Schalke'den ayrılacağı iddia edilirken, eşi Melissa Satta'nın da Milano'ya dönmeyi istediği belirtildi.

ZENGİN BİR MAAŞLA AKLINI ÇELECEK

Ancak Fenerbahçe'nin Boateng'in aklını zengin bir maaşla çelebileceği ifade edildi.

Bilindiği üzere Boateng, Schalke'ye transfer olmadan önce İtalya'da Milan'da forma giyiyordu. 28 yaşındaki oyuncu orta sahanın ortasında görev alırken, Gana milli takımında da forma giyiyor.

YENGEYİ İKNA ETMELİ

Fenerbahçe'nin bu transferi gerçekleştirebilmesi için sadece Boateng'le anlaşması yetmiyor. Boateng'in eşi Melissa Satta'yı ikna etmesi gerekiyor. Her platformda İtalya'yı ve Milano şehrini özlediğini ifade eden Satta'yı, ikna etmek ve İstanbul'u beğendirebilmek sarı-lacivertli yöneticilerin mez,iyetine kalmış durumda.

SEZON SONU GÖRÜŞME

Fenerbahçe yönetimi, ofansif orta saha mevkisinde görev yapan 28 yaşındaki futbolcuyu sezon sonunda kadrosuna katmak için Alman kulübü Schalke 04'ün kapısını çalacak.

Kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal