Pereira, "Bu akşam en üzüldüğüm bir kız çocuğunun babasının kucağında tribünden kaçmak zorunda kalmış olmasıydı. Bir baba, ailesini maça hiçbir tehlike olmadan getirebilmeli." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması, 89. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira yaşananların üzücü olduğunu belirterek, korkan ve ağlayarak tribünden inmek zorunda kalan minik Trabzonspor taraftarı için herkese çağrıda bulundu.

"BİR BABA BU HARİKA OYUNA TEHLİKE OLMADAN AİLESİNİ GETİREBİLMELİ"

Müsabakanın son dakikalarında yaşanan olaylara değinen Pereira, ''Bu akşam benim için en üzücü görüntü; bir kız vardı babasının kucağında. Kız ağlayarak tribünden kaçmak zorunda kaldı. Bizim soyunma odamıza kadar babasıyla kaçtı. Herkesten ricam var. Futbol harika bir oyun. Bir baba bu harika oyuna; eşine, kızlarını, oğullarını hiçbir tehlike olmadan getirebilmeli. Sorunsuz bir şekilde staddan ayrılabileceğine emin olabilmeli. Böyle görüntüler futbolda asla olmamalı. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz. '' dedi.


kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal