Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, çok ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyledi, bunun gelecek açısından kendilerine moral olacağını dile getirdi.

Eskişehirspor gibi bir takım karşısında zaman zaman pozisyon verdiklerini, bunları en aza indirmek için uğraştıklarını dile getiren Yanal, ''Arsenal maçında yaşadığımız tempo eksikliğini dün de henüz yerine getirememiş olsak da, takımın toparlanma içinde olduğunu görüyoruz. Takım içinde yaşanan değişikliklere baktığımızda, herkesin zaman zaman kenarda kalabileceğini söyleyebiliriz. Bunda ölçü, form durumu, taktik düzen ve sakat-cezalı gibi eksiklikleri olacaktır. Bugün oynayan, yarını yerini bir arkadaşına bırakabilir. Çünkü bunların hepsi Fenerbahçe'nin oyuncusu ve bu takımda oynayabilecek durumda oldukları için bizimle beraberler'' diye konuştu.

Mert Günok için ayrı bir paragraf açan sarı-lacivertlilerin teknik patronu, çok iyi dört kaleciye sahip olduklarını söyleyerek, ''Mert önemli bir yetenek, Serkan her zaman hazır. Bu yönden çok şanslı bir takımız'' dedi.

Eskişehirspor'un genç ve dinamik bir takım olduğunu da söyleyen Ersun Yanal, ''Benim için özel bir ekipti. Başa baş bir mücadele yaşandı. Zor duruma düştüğümüz anlar da oldu'' ifadesini kullandı.
Editör: Barış Köksal