Barcelona’da Teknik Direktör Luis Enrique’den Arda Turan ile ilgili sürpriz çıkış. Katalan teknik adam, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda görev yapan oyunculara 1 Ağustos’a kadar verdiği izne, Arda Turan’ı dahil etmedi. Enrique, milli futbolcumuza 25 Temmuz’da kampa katılması talimatını verdi. Haberi veren Sport gazetesi, “Arda Turan’a teknik direktöründen ceza” başlığını attı.

Sport gazetesi, Arda’nın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda sergilediği kötü futbolun Teknik Direktör Luis Enrique’yi endişelendirdiğini belirtti. Katalan yayın organı, 29 yaşındaki futbolcunun 30 Temmuz’da Barcelona’nın Celtic ile oynayacağı hazırlık maçında sahaya sürülerek durumuna bakılacağını da ekledi. Sport, Luis Enrique’nin formsuzluğu nedeniyle Arda’ya kızgın olduğunu da öne sürdü.

24 MİLYONA SATILACAK
İspanyol Sport gazetesi, Arda Turan’ın Barcelona tarafından satış listesine konulacağını öne sürdü. Gazete, Katalan kulübünün Türk oyuncu için belirlediği bonservis bedelinin 24 milyon Euro olduğunu kaydetti. Sport, geçen sezon 18 lig maçında oynayan 29 yaşındaki oyuncu için Arsenal ve Chelsea’nin beklemede olduğunu da belirtti.


Kaynak: AMK
 
Editör: Barış Köksal