Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, İngiliz devi Manchester United'ın manc Manchester United'ta çok ilginç gelişmeler yaşanıyor! David Moyes'in kovulmasına birkaç saat kaldığı iddia edilirken, kadroda köklü değişime gidilecek. 

Manchester United, Sir Alex Ferguson'un tahtı David Moyes'e bırakmasının ardından çok kötü bir sezon geçirdi. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden ManU, ligde ise çok daha erken havlu attı.Everton mağlubiyeti ise Moyes için bardağı taşıran son damla oldu. Sabrı taşan yönetim, kötü sıralamadan ziyade kötü futbola dayanamadığı için David Moyes'le yolları ayıracak. 

Hatta New York Borsası'ndaki hisselerin minimum zarara uğraması için geç bir saatte bilgilendirme yapılacağı iddia ediliyor.Bununla birlikte Moyes'in yerine gelecek isim hemen hemen belirlendi gibi. Atletico Madrid'e çağ atlatan, takımı La Liga'nın zirvesine taşıyan, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselten Diego Simeone'nin Moyes'in koltuğuna oturacağı bilgisi geldi. Eurosport.com Türkiye'nin ulaştığı bilgilere göre Diego Simeone sezon sonunda Kırmızı Şeytanlar'ın yeni teknik patronu olacak.

ARDA VE COSTA'YI DA YANINDA GÖTÜRECEK

Bununla birlikte Simeone ManU'ya sadece kendi ceketini taşımayacak. Arjantinli teknik adam yanında Arda Turan ve Diego Costa'yı da götürecek. Manchester United'ta yepyeni bir yapılanmaya gidecek olan Simeone'nin tam anlamıyla revizyon yapacağı konuşuluyor.Sezon sonunda neler olacağı büyük merak konusu. Ancak bir gerçek var ki, dünyanın en değerli üç takımından biri olan Manchester United'ın geleceği bir Türk ve Arjantinli'nin elinde olacak.

Editör: Barış Köksal