Sosyal medya ve web çözümleri alanında başarılı işlere imza atan MİASOFT kurucusu Volkan Bayrakçı, sosyal medyanın günümüzdeki önemini ve gücünü cukurovaexpres.com'a anlattı.  

2016 yılından itibaren firmaların sosyal medya reklamcılığına olan talebinde önceki senelere göre 4 katı artış olduğu belirten Bayrakçı, Bu artıştaki ana temel neden firmaların müşterilerine verdikleri ürün ve hizmetleri direk olarak ulaştırabildiğini vurguladı.

'Akıllı telefonlardan , tabletlere ,bilgisayarlardan artık kol saatlerine kadar girmiş olan sosyal medya etkinliklerine firmanızın reklamlarını ekleyerek müşterilerinizin direk olarak karşısına çıkmanız mümkündür.' Diyen Bayrakçı;

'Yaş,  cinsiyet , bölge , eğitim durumu hatta firmanızın bölgesine giriş yaptığın da kullanıcı karşısına çıkacak interaktif reklam seçenekleri sunulabildiğinden açık hava reklamcılığından daha çok kullanıcı odaklı olduğu gözlemlenmekte… Miasoft reklam ve web çözümleri olarak firmanızın reklamlarını doğru kitlelere ulaştırmak için firmanız adına oluşturduğumuz reklam planlamaması şirketinizin istek doğrultularında bilinirliğin arttırılması veya satışların arttırılması adına sosyal medya hesaplarınızı 7 gün 24 saat yöneterek , Hizmet verdiğiniz kişiler sizlere soru sormak veya sizinle iletişime geçmek istediklerinde kısa sürede cevaplanan soruları ile müşteri memnuniyetini arttırıp sosyal medya “facebook , ınstagram , twitter , Google++ “ hesapları ile sizlerin dijital dünyada ki yüzünüz oluyoruz. Miasoft Reklam ve Web Çözümleri olarak firmalara reklam planlamalarında yardımcı olarak yaratıcı ve akılda kalıcı reklam çözümleri sunarak bilinirlik artırmayı hedeflemekteyiz. 

Yapmış olduğumuz Sosyal Medya Yönetimi ve İnteraktif Reklamcılık ile müşteri portföyünüzü geliştirebilir , yeni ürün ve hizmetlerinizi kısa sürede istediğini bölgede yayabilmenin yanında bunları ölçümlendirerek müşteri memnuniyetine katkı sağlayabilirsiniz.  Ayrıca Miasoft İbeacon sistemleriyle Android ve İos işletim sistemli telefonlarda müşteri odaklı reklam aktiviteleri gerçekleştirmeniz mümkündür. Kısaca özetleyecek olursak; 'Sosyal Medya çağımızın reklam gücü' diyebiliriz' ifadelerini kullandı.



 
Editör: Barış Köksal