Türkiye’nin birçok bölgesinde faaliyet gösteren BSC Yemekçilik, Mersin’de de iş ortaklarına güven vermeye devam ediyor. Gıda sektörünün öncü firmalarından BSC Yemekçilik, Mersin’de birçok köklü firmaya ve organizasyonlara yemek hizmeti veriyor. BSC Yemekçilik Genel Müdürü Tolga Karakullukçu, gıda sektörü ve BSC Yemekçilik’in hizmet alanlarını anlattı.

İşte Tolga Karakullukçu ile yaptığımız özel röportaj;

Bize kendinizden bahseder misiniz?

1979 Mersin doğumlu, turizm otelcilik mezunu, evli ve bir çocuk babasıyım. İş hayatıma otomotiv sektörü ile merhaba dedim. 16 yıl otomotiv sektöründe hizmet verdikten sonra 2011 yılında BSC Yemekçiliği kurdum. BSC Yemekçiliğin hizmet kalitesini üst seviyelerde tutmak beni sektöre daha çok bağlı hale getirdi. Her geçen gün büyüyen ve gelişen firmamızın Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ilgi görmesi bizleri onurlandırdı ve bu sayede daha güçlü bir yapıya ulaştık. 

BSC Yemekçilik’ten bize bahseder misiniz?

Endüstriyel yemek sektörünün gereklerine uygun, teknik donanımlı, sağlıklı ve hijyenik bir alt yapıya sahip firmamız, Türkiye'nin lider kuruluşlarına hizmet etme yarışında ilerlemektedir.
Taşıma yemeğin yanı sıra, okul şantiye, fabrika gibi çeşitli kurum ve kuruluşların yemek ihtiyaçlarını karşılaması için yerinde üretim, servis ve sonrası hizmetlerin organizasyonunu yapmaktadır.
Hazır yemek üretiminde; hazırlık aşamasından, nihai tüketim noktasına kadar ki süreçte, denetim, yönlendirme, profesyonel ekip anlayışı ile hareket etmekte olan firmamız siz sayın müşterilerimizin sınırsız memnuniyetini sağlamak için üretim yapmaktadır. Amacımız karın doyurmak değil "sağlıklı ve dengeli beslenme" olmalıdır. Bunun için "lezzet-yaşam-sağlık" sunuyoruz.
Müşterilerimizin iş faaliyetlerine uygun, enerji ve kalori ihtiyaçları hesaplanarak gıda mühendisleri tarafından hazırlanan yemek menüleri aylık üretim planlamaları ile müşterilerimizin hizmetin sunmaktadır.
Breakfast Yemek, her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk ve hareket yeteneği ile yepyeni bir catering anlayışını oluşturmak üzere yola çıkmıştır. Geçmişten günümüze süzülen ürün, deneyim ve bilgi birikimi, yöresel ve ulusal mutfaklarının zenginliğiyle firmamız çatısı altında birleşir ve aşçılarımızın yeteneğiyle bütünleşir. Daha sonrasında ise sizlerin arzuları ve gereksinimleri unutulmadan en ileri yöntem ve teknikler kullanılarak beğenilerinize tüm ürün ve hizmetlerimiz özenle sunulur.

BSC Yemekçiliğin farklılıkları nelerdir? 

Ürünlerin ve hizmetlerin giderek birbirine benzediği, benzerleri arasında tüketiciye sunulmaya çalışıldığı günümüzde, önemli olan farklılık yaratabilmektir. Yönetim ve düşünce tarzımız ile farklılığımızı her seferinde kendini aşarak yaratmak, koşullar ne olursa olsun doğru olanı yapmak, insan ve çevre sağlığını asla tehdit etmemek, yaptığımız işte en iyisi olmak ve ilkelerimizden taviz vermemek üzerine kurulmuştur. Yaptığımız işin önemini algılamamız, müşteriye en iyiyi verme azmimiz prensibimizdir. Disiplinli, dinamik, genç ekibimizle oluşturduğumuz kadromuz verilen kusursuz hizmeti daha nice yıllara taşımayı hedeflemektedir.

Editör: Barış Köksal