Yenişehir Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Elif Örener, hastanenin kalite politikasını ve hizmet alanlarını www.cukurovaexpres.com'a  anlattı. 

Yenişehir Hastanesi'nden biraz bahseder misiniz?

‘Ben Yenişehir Hastanesi Yönetim Kurulu üyesiyim, hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı ise ağabeyim Mehmet Deniz Örener. Yenişehir Hastanesi 2002 yılında babam Dr. Asım Örener tarafından kuruldu. Yenişehir Hastanesi bir dal hastanesi olarak açılmadı. Burada tüm branşlarımız mevcut olmakla birlikte bizi diğer hastanelerden ayıran özellik ise, herkesin sistemli bir şekilde bildiği işi yapmasıdır. Yönetim ekibi çok güçlü olan bir hastaneye sahibiz. Bu bağlamda herkes bildiği işi yaptıkça hastalara olan odaklanma oranı üst düzey oluyor. Biz hastalarımıza her zaman güler yüzlü olmayı benimsemiş bir hastaneyiz. Hastanemizde çalışanlarımız olsun, doktorlarımız olsun, hastalarımız olsun büyük bir aile olmayı benimsedik. Bizim kendimize koyduğumuz isim ‘Yenişehir ailesi ‘ olarak bilinir. Seçkin personel ve doktorlarımızla , ekip çalışmasına güvenen , çalışanları teşvik eden yönetim yaklaşımını ve yenilikçi bir kültürü benimsiyoruz ve bunu yapmaktan hiçbir zaman taviz vermeyen bir kuruluşuz. 

Yenişehir Hastanesi hangi branşlarda hizmet veriyor?

Hastanemiz bir branşta birden fazla doktoru ile, kulak burun boğaz, üroloji, çocuk sağlığı, nöroloji, ortopedi, dahiliye, cildiye, kadın hastalıkları ve doğum, göz, fizik tedavi, genel cerrahi, radyoloji, kardiyoloji, beyin ve sinir hastalıkları ve plastik cerrahi branşlarında hizmet vermektedir. Hastanemiz bünyesinde 38 doktor 176 personel çalışmaktadır. 

Sağlık sorunları yaşayan insanlar neden Yenişehir Hastanesi’ni tercih etmeli?

Bizim önceliğimiz insanların rahatsızlıkları üzerinden para kazanmak değil, insanların iyi olması adına çaba gösterip onların bir an önce sağlığına kavuşmasını sağlamaktır. Bizim hastalarımız kuruluşumuzdan mutlu ayrıldığında biz zaten o parayı kazanmış sayıyoruz. Tabi ki burası bir ticari kuruluş, fakat paradan daha önemli olan sağlıktır. 

Alanında uzman,  sürekli araştırmacı ve yenilikçi bir yol izleyen doktorlarımız var. Burada en önemli nokta, temizlik personelimizden tutun Başhekimimize kadar kimden yardım isterseniz isteyin sizi asla geri çevirmezler. Her zaman daha iyisinin olacağına inanarak, kendimizi sürekli ölçerek ve iyileştirerek yolumuza devam ediyoruz. Çağdaş, ulusalar arası standartlar doğrultusunda oluşturduğumuz işletim ve yönetim sistemimiz, hasta memnuniyetine odaklı kalite anlayışımız ve bilimselliğe bağlılığımız ile kurumsal bir yol haritamız var.

Editör: Barış Köksal