Nevizade Group bünyesine yeni dahil edilen Ferma Boss ürünü Sniper ile artık ferah ve hijyenik bir yaşam alanının garantisini veren Kılıç, sağlıklı bir yaşam alanı için Sniper kullanılması gerektiğine vurgu yaptı.

İşte Çukurova Expres Gazetesi Editörlerimizden Barış Köksal’ın Nizamettin Kılıç ile yaptığı o özel röportaj; 

Sniper nedir? Bize biraz bahseder misiniz?

Nevizade Group olarak, bünyemize yeni dahil ettiğimiz ‘Sniper’ dezenfektan ürününü katmış bulunmaktayız. Türkiye’de Farma Boss firması tarafından franchising’i dağıtılarak, Türkiye’nin çeşitli illerinde hijyenik ortamlar yaratabilmek için kullanılmaktadır. Nevizade Group olarak bizlerde Farma Boss’un franchising bayiliğini alarak, Mersin’de dezenfektan adına birçok firma ve kuruluşla çalışmalarımızı başlattık. 

Sniper, ortamda bulunan 182 adet bakteri, virüs, küf ve buna benzer mikroorganizmaları 10 dakika içerisinde bitirilmesine yaramaktadır. T.C Sağlık Bakanlığı onaylı bir ürün olmasından dolayı şuanda çok ciddi bir talep görmektedir. Gittiğimiz okullarda, kreşlerde, restoranlarda bunun uygulanması için, çeşitli testler yaparak ortamdaki mikrop ve bakterilerin ölçümlerini yapmaktayız.

Yapılan ölçümler neticesinde ortama ne kadar dezenfektan uygulanması gerektiğini, bir nevi reçetesini yazarak, firmaya bildirmekteyiz. Ayrıca firmalara hijyen sertifikası vermekteyiz. Bu sertifika ortamın ne kadar hijyen olduğunu belirtiyor. 

Sniper ürünün 182 adet mikroba karşı olma sebebi şudur; H1 N1 virüsleri, yani halk dilindeki domuz gribi olarak nitelendirdiğimiz virüsleri, Hepatit B-C ve MRSA virüslerini 10 dakika içerisinde çözmesi ve ortamda bulunan aklınıza gelebilecek bütün virüsleri temizleyerek hijyenik bir yaşam alanı sağlıyor.
 
Biz her evin 1 sefer Sniper ile dezenfekte edilmesi tarafındayız. Sniper ile yapılan dezenfektan ortamın ne kadar hijyenik olduğunu hissettirecektir. 

Sniper, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, İstanbul Üniversitesi, Çapa Tıp Fakültesi ve Yeditepe Üniversitesi gibi köklü sağlık kurumları tarafından onaylı bir ürün olması neticesinde adeta evlerinizin ve iş yerlerinizin sağlık dostudur. 



Sniper'ı hangi alanlarda önerirsiniz?

Öncelikle yaşam alanı olarak en fazla zaman geçirdiğimiz yerler evlerimizdir. Nemli, rutubetli, sıcak ve karanlık ortamlarda hızla üreyen bakteri, mantar ve virüs yuvasıdır. Bu ortamda bir bakteri 53 haftada bir trilyon kadar çoğalabilmektedir. Mevcut temizleme yöntemi ile yapılan temizlik, bakterinin suya, antibiyotiğe ve birçok temizlik malzemesine dayanacak yapıda olmamaları, alkol gibi temizlik malzemelerinin de uçarak yok olmaları nedeni ile çok kısa süreli bir hijyen sağlamaktadır. Ayrıca bilindiği üzere birçok deterjanlar kanserojen madde içermektedir. Bu kanserojen maddeleri buhar ve hava yoluyla vücudumuza aldığımız zaman ciddi sağlık problemlerine yol açmaktadır. Sniper hiçbir şekilde kanserojen madde içermediği için ilk olarak evlerimizi 1 kez sniper ile dezenfekte etmemiz gerekiyor. 



Bunların dışında Restoranlar insan sağlığı açısından ciddi önem taşıyor. Direk olarak bünyemize giren yemeklerin, dezenfekte edilmiş bir ortamda hazırlanması gerekiyor. Sniper’ın hijyen gücü ile restoranların dezenfekte edilmesi gerekiyor.
 
Aynı zamanda bilindiği üzere çocuklarımızın en çok zaman geçirdiği alan okullarımızdır. Hergün yüzlerce öğrencinin kullanımından dolayı okullarımızda ciddi oranda bakteri ve virüsler üreyebiliyor. Bunların önüne geçmek için bütün okullarımızın Sniper ile dezenfekte edilip hijyene kavuşturulması gerekiyor.
 
Spor salonlarımız en fazla bakteri üreten yerlerden birisidir. Spor yaparken vücuttan çıkan ter ve benzeri salgılar, deri döküntüleri; temas ve solunum yoluyla hızla üreyen bakteri, mantar ve virüslerin oluşmasına neden olmaktadır. Bütün bu saydığım alanların sniper dezenfektan ürünü ile temizlenip hizjyenik bir ortam yaratılması gerekiyor. İnsan sağlığını olumsuz yönde etkileyen faktörlerin öldürülmesi için sniper kullanılmasını öneriyoruz. 

 
Editör: Barış Köksal