www.cukurovaexpres.com / Özel Haber
Seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Meclis Üyesi A. Adayı Mustafa Bülent Çerikçi gazetemize özel açıklamalarda bulundu..

CHP'nin Mezitli'de büyük bir güce sahip olduğunu belirten Çerikçi, '2 Dönemdir Mezitli halkı belediye yönetimini CHP'ye layık gördü.. 2014 Yerel seçimlerinde de yine Cumhuriyet Halk Partisi'nin mutlaka seçimi kazanacağına inanıyorum.. Genel Merkezimiz halen adayımızı açıklamadı, fakat adayımız kim olursa olsun Mezitlili vatandaşların CHP'ye bir dönem daha belediyeyi teslim edeceğine olan güvencim tam' dedi.

Esnaf gezilerinde CHP'nin açık ara önde olduğunu gözlemlediğini de vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Meclis Üyesi A. Adayı Mustafa Bülent Çerikçi, 'Bugün sokağa çıktığınız zaman CHP'nin Mezitli'de ezici bir üstünlüğe sahip olduğunu açıkça görebilirsiniz. Bu gözlem mutlaka sandığa da yansıyacaktır; il teşkilatı ile, ilçe teşkilatı ile, meclis üyeleri ve başkan adayıyla CHP Mezitli'de en çok oy alan parti olmanın yanı sıra, rakiplerine de fark atacaktır' dedi..
Editör: Barış Köksal