Kurulduğu günden bu yana sürekli yeniliği takip eden ve Mersinlilerin büyük beğenisini toplayan Vista Boutique Hotel, Mersin’e farklı bir soluk kazandırmayı başardı. Şehir hoteli konsepti ile iş insanlarından yerel kesime, yabancı turistlerden yerli turistlere kadar binlerce kişiye ev sahipliği yaptıklarını belirten Vista Boutique Hotel Genel Müdürü Merve Yavuzyolcu, hizmet alanlarını gazetemize anlattı.

İşte Yavuzyolcu ile gerçekleştirdiğimiz özel röportaj;

Vista Boutique Hotel’in hizmet alanlarından bize biraz bahseder misiniz?

‘Önceliğimiz sizsiniz’ ilkesi ile çıktığımız yolda, iş amaçlı konaklamalarınızın yanı sıra deniz kenarında turizm eğlence amaçlı konaklamalarınız için benzersiz kalite anlayışımız ile Mersin Meitli’de hizmet vermeye devam ediyoruz. Hotelimiz özel olarak dizayn edilmiş teknolojik altyapıya sahiptir. Denize 100 metre mesafede olup, plajdan gün boyu faydalanma imkanı sağlıyoruz. Deniz manzaralı odalarımızda zengin yiyecek ve içeceklerimiz eşliğinde eşsiz bir dinlenme ve huzur bulabileceğiniz bir Hotel inşaa ettik. 1 yıldır sağladığımız hizmetle Mersinlilerin ve şehir dışından gelen misafirlerimizin yüzündeki gülümsemeye ortak olduk.

RESTORAN

Vista Boutique Hotel Restoranı lobi katında olmasının verdiği avantaj ile engelli misafirlerimiz için öncelik ve kolaylık sağlamaktadır. Hoteldeki kahvaltı servisi bu restoranda verilmektedir. Gün içinde Hot Bat ve minik aperatifler ile küçük toplantılarınız ve keyifli sohbetleriniz için sıcak bir ortamda hizmet verir.

ODALAR

Misafirimizin günün yorgunluğunu ancak güzel bir uykuyla çözebileceğini bilinci ile konforlu ve huzur veren Akdeniz’in eşsiz manzarası içinde uyumayı vadediyoruz. Ayrıca yastık seçim menüsü ile huzurlu bir uyku için gereken tüm ortam yaratıyoruz.


Mersin turizmini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Mersin Turizm yönünden henüz tam anlamda hazır değil. Bunun için öncelikle Çukurova Bölgesel Havalimanı projesinin bitirilmesi gerekiyor. Akabinde Kazanlı turizm bölgesinin bitirilmesi gerekiyor. Bu iki proje Mersin’deki turizmi canlandıracağını düşünüyorum. Mersin, Organize Sanayi, Mersin Limanı gibi kuruluşların olması yönünden daha çok iş dünyasının kullandığı kent konumundadır. Vista Boutique Hotel’i hayata geçirmemizdeki en büyük etkenlerden birisi de iş dünyası oldu. Bu açıdan bussines hizmetlerimizi de hep ön planda tuttuk. 


 

Editör: Barış Köksal