‘Siz hayal edin biz gerçekleştirelim’ diyerek yola çıkan ve Mersinliler’in en özel günlerine farklı bakış açıları getiren ‘W Organizasyon’ gösterdiği performans ile her geçen gün işin çıtasını biraz daha yükseltiyor. 

Bu güne kadar birçok başarılı organizasyonu layıkıyla gerçekleştiren ‘W Organizasyon’ özellikle Yenişehir CNR Fuar Alanı gibi bu güne kadar çıplak görmeye alıştığımız bir çok mekanı, hayallerin ötesinde bir organizasyon alanına çevirebiliyor.



Kendi öz malları ile gerçekleştirdikleri organizasyonlarda müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutan ‘W Organizasyon’ için yaptıkları sadece bir iş değil aynı zamanda sanat. Genç ve enerjik bir ekip ile hareket eden ‘W Organizasyon’, kendilerine özgü bakış açılarını organizasyon salonuna yansıtırken zaman zaman modern, zaman zaman ise geleneksel çizgileri bir araya getirebiliyor. 



Son olarak Yenişehir CNR Fuar Alanı’nda Busenur ve Mustafa Memiş çiftinin düğün organizasyonlarını gerçekleştiren ‘W Organizasyon’, fuar alanını adeta masallardan çıkma bir alana çevirerek davetlilerin büyük şaşkınlık yaratmasına neden olmuştu. Metrelerce kullanılan tüller ile salonun tavanını komple kapatan ‘W Organizasyon’, düğün boyunca kullanılan tüm objeleri konsepte uygun olarak belirleyerek organizasyonun mükemmel bir ortamda geçmesini sağlamıştı.



Siz de rüya gibi bir organizasyon yaşamak istiyorsanız İşte ‘W’nun iletişim numarası: 0532 683 6683





Editör: Barış Köksal