Nüve Tour Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Uğur, Mersinliler’i erken rezervasyon yaptırmaları konusunda uyardı..

İşte Editörlerimizden Barış Köksal’ın, Gültekin Uğur ile yaptığı o röportaj:

Nüve Tour’u bize kısaca tanıtır mısınız.?
Nüve Tour olarak 2001 yılından bu yana Jolly Tours’un Mersin bölge temsilcisiyiz. Aynı zamanda tüm hava yolları uçak biletlerinin satış hizmetini vermekteyiz. Jolly Tours’un Mersin’deki tek temsilcisiyiz ve Jolly Tours aracılığı ile, yurt içi ve yurt dışı, otel rezervasyonları ve kültür turları hizmetini veriyoruz. Tüm dünya ülkelerine vize işlemleri gerçekleştiriyoruz.
Nüve Tour olarak aynı zamanda Jolly MICE, yani toplantı ve davet organizasyonları yapıyoruz. Mersin bölgesinde yaptığımız organizasyonlar arısında Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin Rusya’ya düzenlediği fuar gezisini gerçekleştirmek, Ünlem Sigorta’nın Türkiye geneli bayilerinin katıldığı Antalya toplantısını gerçekleştirmek oldu. Şuanda kurumsal olarak Jolly MICE olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Uçak biletlerinin yanı sıra otobüs biletlerinin de satış hizmetini veriyoruz. Köksallar firmasının Mezitli temsilcisiyiz. 

Kaç şubeniz var.?

2014 ve 2015 yılları içerisinde iki şube olarak devam ettik, fakat 2015 yılının aralık ayında Palm City’deki şubemizi kapatarak başka bir yere taşınmak durumunda kaldık. Bunun için yeni yer arayışlarımız devam ediyor. Şubemizi yine ya Mersin bölgesinde bir yere, ya da Gaziantep ve İzmir bölgelerinden bir yere taşımayı düşünüyoruz. Bununla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor ve 10 gün içerisinde netleşmesini bekliyoruz. 
Erken rezervasyon fırsatlarınız nelerdir?
Erken rezervasyon fırsatlarımız yüzde 50 indirim ile yaklaşık 1 ay kadar önce başladı. Erken rezervasyon dönemlerimiz periyotlar halindedir. Ayda bir ya da iki haftada bir oranlar değişir. Jolly Tour bu yıl çok önemli kampanyalar ile erken rezervasyon fırsatları sunuyor.  
Kampanyalar belirli aralıklarla değişim gösteriyor. Şuanda yüzde 50’lik bir erken rezervasyon fırsatı var ve bu dönemde tatil için rezervasyon yaptırmak çok mantıklı görünüyor. Paket olarak satışını gerçekleştirdiğimiz tatil olanakları var. Örneğin Kıbrıs programını paket olarak sunuyoruz. İçerisinde uçak bileti, konaklama ve transfer hizmetleri dâhil olarak çok uygun fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. 
Aynı zamanda şuanda kış turizmimiz de devam ediyor. Kış turizminde de kayak merkezleri ve termal bölgelere erken rezervasyon fırsatlarımız var. Kısacası kurumsal bir yapının altında olduğumuz için, vatandaşlara turizm açısından her türlü hizmeti sunabiliyoruz. 
Bunların dışında bir de Renta Car hizmeti yapmaktayız. Uzun vadeli ve günübirlik araç kiralamalar yapıyoruz. Yoğunlukla Pegouet marka araç kullanıyoruz. 

Nüve Tour Danışma Hattı: 0324 357 46 00

Editör: Barış Köksal