Geçtiğimiz günlerde Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın oğlu Rahmi Tuna’nın 3 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen düğününün organizasyonunu yapan W Organizasyon, geniş ve kaliteli ekibi ile özel günlerinizde sizlere organizasyon koçluğu yapıyor. 
 
 W Organizasyon Kurucularından Duygu Antmen, W Organizasyon’u Çukurova Expres Gazetesi’ne anlattı. İşte Duygu Antmen ile yaptığımız o röportaj;
 
‘W Organizasyon’dan bize biraz bahseder misiniz?
 
Biz Elif Örener ile üniversite yıllarından bu yana arkadaşız ve W Organizasyonu Elif Örener ile beraber 2013 yılında kurduk. 
 
Bizim aklımızda bir organizasyon şirketi kurmak yoktu. Elif Örener’in nişanı bize vesile oldu diyebilirim. Elif Örener beni aradı ve nişanını beraber yapma fikrini sundu. O dönemlerde ben İstanbul’da başka bir iş yapıyordum ve Elif Örener’in nişan organizasyonu için Mersin’e dönüş yaptım. Elif Örener’in nişanını yaptık ve büyük beğeni topladık. Bu aslında bizim kendimizi kanıtlama işimizdi.
 
Biz bu işi yapabildiğimizi kanıtladık ve Elif Örener ile birlikte W Organizasyon şirketini daha kapsamlı bir hale getirdik. Biz sadece organizasyon yapmıyoruz, aynı zamanda organizasyon koçluğu yapıyoruz. Bize gelen insanların aklında hiçbir fikir yokken, deneyimlerimiz ve tecrübelerimiz ile onların yol haritası oluyoruz. W Organizasyon her geçen gün daha kapsamlı bir hale geliyor ve Mersin, Adana gibi illerde bir organizasyon markası halini aldı. Biz bu işe çok büyük yatırım yaptık ve kullandığımız ürünler tamamen kendi öz mal sermayemiz. Bu yüzden insanlar bütün alternatifleri burada bulabiliyor. Biz dışardan kiralama yapmadan, tamamen kendimize ait ürünleri kullandığımız için fiyatlarımız daha cazip geliyor. 

 
Mersin’de hangi etkinliklerde yer aldınız?
 
Mersin’de daha önceden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın oğlunun düğün organizasyonunu düzenledik. Çok kalabalık bir düğün oldu ve bunun altından başarılı bir şekilde kalkarak, teşekkür yağmuruna tutulduk. Yine en son Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın oğlunun düğün organizasyonunu W Organizasyon olarak biz düzenledik. 3 bin kişilik bir düğün oldu ve organizasyonu başarılı bir şekilde tamamladık. Küçük çaplı doğum günü organizasyonlarından, devasa ödül töreni ya da düğün, konser organizasyonlarına kadar her türlü organizasyon işinin altından kalkabilecek tecrübeye ve ekipmana sahibiz.
 
Size göre organizasyon nedir?
 
Organizasyon bir ekip çalışmasıdır. Ekipten bir kişi eksik olsun o organizasyon kesinlikle yürümez. Biz çok güçlü ve başarılı bir ekibe sahibiz. Görevleri her ne olursa olsun duyarlılıkla ve ciddiyetle yerine getiren bir ekibe sahibiz. Bu nedenden dolayı yaptığımız bütün organizasyonlardan başımız dik ve gururlu bir şekilde ayrıldık. Biz aldığımız ücretin karşılığını layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. Organizasyon parçaları bir bütün haline getirmektir ve biz bu parçaları özenli ve düzenli bir çalışma ile bütünleştiriyoruz. 

 
Genç yaşta iş hayatına atılmanız size neler kattı? İş hayatına atılan gençlere ne gibi önerilerde bulunuyorsunuz?
 
En başta her şeyi çok erken öğreniyorsunuz ve deneyim kazanıyorsunuz. Ayaklarınızın üzerinde durmayı öğreniyorsunuz ve tahammül gücünüz daha çok artıyor. Ben hiçbir zaman para ve iş hırsıyla kendimi yetiştirmedim, ben başarı hırsıyla sürekli ileriye dönük adımlar attım. 
 
Bir insan başarı elde etmek istiyorsa ilk önce sevdiği işi yapması gerekiyor. İnsanlar mutlu olduğu yerlerde vardır ve mutlu olmak için de sevdiği işi yapması gerekiyor. Yeni iş hayatına atılanlar için ilk önce deneyim kazanmalarını ve kendilerini başarı odaklı olarak yetiştirmelerini öneriyorum.







Editör: Barış Köksal