2015 yılının acısıyla tatlısıyla tamamlandığını, her yeni gelen yılın umutlar ile geldiğini kaydeden Memişoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Memiş, '2015 Yılı Türkiye açısından bir seçim yılı olmuştur. Ekonomik dalgalanmalar yaşansa da girişimci işadamları yatırımlarından vazgeçmemiştir. Biz de Memişoğlu Grup olarak 2015 yılında yatırımlarımıza devam ettik. Bölgenin lojistik üssü olan Mersin'e yaptığımız son yatırımlarla bölgenin en kapsamlı lojistik merkezini oluşturduk. Müşterilerimizin lojistik anlamda her ihtiyacını karşılayacak alt yapıyı ve ekibi oluşturduk. Bu yatırımların neticesinde bölgedeki vizyonumuza her geçen gün daha da yakınlaşıyoruz’ dedi.

Memişoğlu Grup olarak hiç bir zaman karamsarlığa kapılmadıklarının altını çizen Veysel Memiş, 'Biz şirketimiz bünyesinde bulunan gerek Tat Bakliyat, gerek Tatlog Lojistik, gerek diğer yatırımlarımızda 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Ayrıca, Türkiye'nin de çabasıyla Birleşmiş Milletler, 2016'yı bakliyat yılı olarak ilan etmesinin ardından, umuyoruz ki 2016 yılında bakliyatın tüm dünyada tüketim ve üretimi artacaktır. Bakliyat yılı çalışmaları kapsamında, 2016 yılı içerisinde insanların beslenme alışkanlığını bakliyat ürünlerinde artması ve özellikle fast food olarak tabir edilen ürünlerden de uzaklaşması tüm dünya insanlığı adına daha faydalı olacağına inanıyorum.
 
Grup yönetimi olarak 2015 yılında bizleri en çok mutlu eden olay istihdam sayılarımızın artması oldu. 2016 Yılında da en büyük hedefimiz daha çok istihdam alanı yaratmak olacaktır. Bu duygu ve düşünceler ile, savaşlardan uzak, toplumların huzur içerisinde yaşadığı, sevgi, barış ve mutluluk dolu bir yıl geçirmenizi temenni eder, yeni yılınızı kutlarım' dedi.
Editör: Barış Köksal