MODER & IVECO Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, ‘’Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Avrupa’nın birçok ülkesinden önce, kadını siyasi yaşama dahil etmiş ve kadının önemini vurgularken aynı zamanda cinsiyet eşitliğini de sağlamaya çalışmıştır’’ şeklindeki sözlerini şöyle sürdürmüştür.

‘’Kadının güçlenmesi, demokrasinin, üretimin, bereketin, hukukun ve toplumun güçlenmesi demektir. İş hayatında kadın varlığının sürdürülebilir olması, kalkınmanın en önemli parametresidir. Bu nedenle, her alanda olduğu gibi, kadına bakış açısında da cinsiyet ayrımının bir kenara bırakılarak, kültürel ve zihinsel gelişimin yaratılması gerekmektedir.

Özellikle iş dünyasında cinsiyet eşitliğinin sağlanması, daha demokratik, daha rekabetçi ve aynı zamanda daha başarılı bir ortam sağlayacaktır. 

Daha güçlü yarınlar ve daha güçlü Türkiye için, adı gelecek olan kadınlarımızın eğitimi büyük önem taşımaktadır’’ demiştir. 

MODER & IVECO Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç sözlerini; ‘’Bu vesile ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü en samimi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’' ifadeleri ile tamamlamıştır.

Editör: Barış Köksal