İstanbul’da gerçekleşen, ön elemeler ile belirlenen 8 bölge birincisi finalistin yarıştığı yarışmada danışmanlar, müşteriye danışmanlık ve ürün bilgisi konularında yeteneklerini, jüri karşısındaki canlandırmalar da üstün bir performans göstererek sergilediler.

Sergilenen performanslar sonucunda Mersin Derya bayisini temsil eden İlhami Şahin Türkiye Birincisi olarak Kore’de düzenlenecek olan “Hyundai Global Satış Danışmanı Yarışması”nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

Olimpiyatta Türkiye birinciliğini kazanan satış danışmanı İlhami Şahin için Hyundai derya Plazada bir kutlama düzenlenerek başarısı ödüllendirildi. Üst üste gelen başarılardan büyük mutluluk duyduğunu belirten Derya Otomotiv Genel Müdürü Hüseyin Kış: ' Biliyorsunuz ki daha öncede Servis dalında Türkiye’de ve Kore’de dereceye giren personellerimiz var. Satış bölümü olarak ta böyle bir başarıya imza atmak çok gurur verici.Hedefimiz üst düzey danışmanlar ve teknisyenler yetiştirmek ve her zaman en iyi müşteri memnuniyetini sağlamak. Müşterilerimiz araç sahibi olurken de, araç sahibi olduktan sonrada usta ellerde olduğundan emin olabilirler bu başarılarımız artarak devam edecektir” dedi.

Hyundai Satış Danışmanları Yarışmasın da birinciliği elde eden İlhami Şahin, kazanmış olduğu bu zaferden çok mutlu olduğunu, Kore’de gerçekleşecek olimpiyatta, Derya otomotivi ve Hyundai Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.


 

 

Editör: Barış Köksal