www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Süper Lig'e çıkarak tüm kenti büyük bir sevince boğan Mersin İdmanyurdu yönetiminde, takıma en çok destek veren isimlerin başında yer alan Başkan Yardımcısı Senan İdin, şampiyonluk kupasını Mersin'e getirdiklri için büyük bir sevinç yaşadıklarının altını çizdi..

Büyük bir mücadele sonrasında şampiyonluk kupasını Mersin'e getirdiklerini ifade eden Senan İdin, 'Zaman zaman çok zor günler geçirdik.. Yönetim Kurulu elele vererek bu sıkıntıların üstesinden geldik.. Mersin kent olarak en iyisini hak ediyor.. Bizler de Mersin İdmanyurdu yönetimi olarak kentin en önemli spor kulübünün en iyi ligde olması için mücadele ettik.. Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'de mücadele etmesini sadece sportif bir faaliyet olarak değerlerdirmek çok yanlış olur' dedi..

'KENTE BÜYÜK FAYDA SAĞLIYOR'
Mersin İdmanyurdu'nun, kentin tanıtımı başta olmak üzere Mersin'e büyük fayda sağladığını söyleyerek sözlerini sürdüren Başkan Yardımcısı Senan İdin, 'Kırmızı-Lacivertli ekibimizin Süper Lig'de oynadığı dönemde gördük ki kent ekonomisi canlanıyor, şehirde yaşayanlar takımımızın başarısı ile mutluluk buluyor.. En önemlisi de kentimizin tanıtımı açısından takımımızın Süper Lig'de olması çok önemli.. Takımımız da şehrimiz gibi bundan böyle 'Süper'lerin Liginde mücedele edecek.. Eğer bu şampiyonlukta bir nebze de olsa bizim de bir katkımız olduysa ne mutlu bizlere.. Şampiyonluk yolunda bizleri yalnız bırakmayan Mersin Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu başta olmak üzere, destek veren tüm belediye başkanlarımıza, işadamlarımıza, sivil toplum örgütlerimize ve en önemlisi de bu takımın ateşleyici gücü olan taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum' dedi..
Editör: Barış Köksal