Toroslar İlçesi'nde bulunan Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Şahin Akgül sukunet sağlanıp, oto galericilere yeni bir yer sağlanana kadar Oto Galericiler Sitesi Başkanlığından istifa ettiğini açıklayarak tabelalarını söktü..

Yemekte bir konuşma yapan Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Şahin Akgül, 'Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum.. Biz yıllardan bu yana ikinci el otomotiv işinden ekmek yiyen insanlarız.. Biz kenetlenmeyi, mücadeleyi çok iyi biliyoruz.. Bugün burada sizleri tek vücut halinde görmek beni çok mutlu etti.. Biz Mersin Oto Galericiler Sitesi'nde defalarca müteahhit firma ile karşı karşıya geldik; 'Buraya yatırımcı kişileri sokmayın.. Gerçekten otomotiv işi yapan insanlara yer satın.. Burayı koyun pazarına çevirmeyin' dedik.. Ben bu noktada şunu söylemek istiyorum ki, siteye taşınan esnaflara surat çevirilmesini doğru bulmuyorum.. Siteye taşınan da taşınmayan da bizlerin esnafı.. Biz siteye taşındık ama müşteri siteye gelmek istemiyor; Menderes Bulvarı'nda buluşuyoruz, arabayı orada gösteriyoruz.. Fakat iş işten geçmedi, böyle büyük bir topluluğun karşısında kimse duramaz.. Yeter ki biz birlik ve beraberliğimizi korumayı başaralım.. Mevcut siteden sadece 2-3 otomotivci yer aldı.. Gerisi tamamıyla 85 yatırımcıya satıldı.. Kimse bizim aramıza nifak sokmaya kalkmasın.. Ben buradan sizlerin huzurunda duyuruyorum ki Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanlığından istifa ediyorum; bugünden itibaren de Akgül Otomotiv'in tabelasını oto galereciler sitesinden indiriyorum' dedi..

Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Şahin Akgül'ün bu konuşması salonda uzun süre alkışlandı..

Akgül'ün istifasının ardından Mersin Oto Galericiler Sitesi'nde yeri bulunan esnafların da eski yerlerine dönmek için çalışmalara başladıkları ifade ediliyor..
Editör: Barış Köksal