ÖZEL HABER - Fatih Dönmez

Düzenlenen Ödül törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Ünlü Sanatçı Mabel Matiz, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Rotary 2430. Bölge Guvernörü M. Hakan Karaalioğlu, Mersin Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Rotary Dönem Başkanları ve üyelerinin yanı sıra birçok seçkin davetli katıldı.

İş ve meslek yaşamında en iyiye, güzele ve doğruya özendirmek için, etik değerlerini bozmaksızın, fedakarlıkla hizmet ederek mesleki başarıyı yakalamış; ya da mesleğinde özel bir başarı elde etmiş kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkıları da değerlendirilerek Rotary tarafından verilen ödüller, salonda takdirle karşılandı.

Törende konuşan Rotary 2430. Bölge Guvernörü M. Hakan Karaalioğlu, yaptığı  konuşmada, “Biz Rotaryen’ler kendi iş ve mesleğini topluma hizmet fırsatı olarak bilir ve bu nedenle iş ve meslekte yüksek ahlaki değerlerin yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar yapar, projeler üretiriz. Bugün de burada toplanarak, kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirmenin onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bugün kendilerine ödül takdim edeceğimiz kişiler, meslek hayatları boyunca yaptıkları başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarına hem de bizlere örnek oluyorlar. Mesleklerinde yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onlara örnek teşkil ediyorlar. Kendilerine, Mesleklerindeki başarılardan dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi

Yapılan konuşmaların ardından, Kuyumcu Ustası Atike Karaoğlu Algın, Arkeolog Isabella Caneva, Ressam- Hattat- Nutuk Yazarı Etem Çalışkan, Terzi Halit Aygenli, Kafe İşletmecisi Betül Bragıotti, Prof. Dr. Emre Toğrul, Sanayici Berrin Dalkılıç Mis, Hayali Cin AŞ. Tevfik Dinç, Gazeteci Yazar Mehmet Canbolat, Ahşap Oyma Ustası, Nezihi Ünal Demirtaş, Sanayici Özcan Pişirgen ve Sahaf Yaşar Öztürk’e ödülleri verildi.

Editör: Barış Köksal