İBRAHİM KIZIL / ÖZEL HABER
 
Yemeğe Öztürk Gümrük Müşavirliği Yönetim Kurulu’nun yanı sıra operasyon ve ofis birimlerinde çalışan personel katıldı. Öztürk Gümrükleme Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Öztürk, hedeflerinin verimliliği maksimum düzeye çıkararak sıfır hataya yaklaşmak ve yüzde 100 müşteri memnuniyetini sağlamak olduğunu ifade ederek, “Amacımız şirket içi tam katılımın sağlandığı bir yönetim anlayışını sürdürmek ve en uygun fiyatlara ‘A’ kaliteyi sunmak” dedi.
 
Mustafa Öztürk, amaçlarının sektörde verimlilik çıtasını yükselterek ve müşteri ile etkin ve sürekli iletişim kurarak, verimlilik çıtasını yükseltmek olduğunu vurguladı.
 
Gümrük işlemlerinde hız ve güvenin önemli olduğunu ifade eden Mustafa Öztürk, hizmetlerinde ki temel prensiplerin doğruluk, hız ve profesyonellik esasına dayandığına dikkat çekti.
 
Başkan Vekili Mustafa Öztürk, şirketlerinde 42 kişiye istihdam sağladıklarını belirterek, Öztürk Gümrükleme’nin kısa zamanda çok fazla yol almasında katkısı olan personellerine teşekkür etti. Öztürk, tüm çalışanlarının en kendileri kadar özverili olarak çalıştığının altını çizdi.
Başkan Vekili Mustafa Öztürk’ün konuşmasının ardından, şirkette 5 yılını dolduran personele plaket verildi. Konuşmaların ve plaketlerin verilmesinin ardından yemeğe katılan Öztürk Gümrükleme çalışanları oyun havaları ve halayların eşliğinde eğlendi.
 
Gecenin sonunda ise dansöz sahne aldı. 
Editör: Barış Köksal