Mersin’de kaliteliyi, güvenilir bir hizmet anlayışı ile buluşturan Özge Karapınar, kendi adını taşıyan güzellik merkezinin farklılıklarını Çukurova Expres Gazetesi Editörlerinden Berivan Yüce’ye anlattı.

Özge Estetik’in hizmet alanları nedir?

Mersin’de en çok rağbet gören uygulamamız zayıflama; çok yoğun talep olduğunu görünce elektroterapi ve masaj yapan G5 cihazını şehrimize getirdim. Beslenme programı veriyorum ve bunu yaparken cihazlarla birlikte kombine olarak zayıflama programı çıkartıyorum. 1 ay içinde bir bölgeden en az 15 santim, seans başına 2 ile 3 santim sonuç alıyorum. Bu bakıldığında gerçekten çok iyi bir sonuç.

Özge Estetik olarak şuanda cerrahi çelik iğne ucu ve organik boyayla çalışan Long Time Leiner teknolojisini uyguluyoruz. Bunun yanında cildinize birçok kanal açarak cildinizin ihtiyacı doğrultusunda göndermeler yapıyoruz. Cilde tamamen içerden etkileşimde bulunuyoruz, dışardan hiçbir hamle yapmıyoruz. 

Bunların dışında el ayak bakımı, epilasyon, depilasyon, kalıcı makyaj, cilt bakımı, cilt analizi, kimyasal peeling, anti-age bakım, asit tedavileri, leke tedavisi, anke tedavisi, lazer epilasyon, batık tedavisi, kaş-kirpik boyama, kirpik perması, ipek kirpik, ameliyatsız liposuction, lipo lazer, G5, lenf drenaj, masaj, vücut analizi, protez tırnak, selülit bakımı, parafin bakımı, saç bakımı ve kuaför hizmeti veren kapsamlı bir merkeziz. 

Biz burada VIP hizmet veriyoruz. Buraya gelen insanlar her zaman özel ilgiyle karşılaşıyorlar. En iyi ürünlerle ve en kaliteli cihazlarla hizmet veriyoruz. Ben 1.5 senede hedeflediğim müşteri kitlesine ulaştım. Şuanda buraya benim istediğim kitle geliyor ve bu bağlamda istikrarımızı devam ettiriyoruz. 

Ben bu güne kadar hiçbir müşterimi buradan mutsuz olarak uğurlamadım. Buraya gelen insanlar aldığı hizmetten memnun olduklarını bana yansıttıkları anda yaptığım işin ne kadar doğru olduğunu anlıyor ve bundan mutluluk duyuyorum. Bu benim için önemli bir başarı. 

İleride iş yerinizi büyütmeyi hedefliyor musunuz?

Biz yavaş yavaş ilerleyen bir işletmeyiz. Tabi ki de ileride Özge Estetik olarak daha büyük bir iş hacmimiz olacak. Bundan sonra daha farklı yatırımlarımız olacak. İş hayatında, girilen yolda emin adımlarla yürümek en doğrusu diye düşünüyorum. 

Özge Estetik’te kaç kişi çalışıyor?

Biz burada VIP hizmet veriyoruz ve randevulu olarak çalıştığımız için çok fazla personel çalıştırmıyoruz. Özge Estetik olarak 3 kişiyiz ve burada çalışan kişiler işlerinde çok iyi oldukları için 3 kişide olsa bütün işleri layıkıyla yerine getiriyorlar. İleride merkezimizi daha genişletmek istersek, istihdam oranımız da buna paralel olarak artacaktır.

Sizin uzmanlık alanınız nedir?

Benim uzmanlık alanım daha çok kalıcı makyaj, cilt bakımı ve dermomezo. Bünyemizde herkesin ayrı ayrı görevleri var. 

Kampanyalarınız nelerdir?

Bizim sürekli haftalık ve aylık olarak değişen, özellikle yılbaşı ve bayramlara özel kampanyalarımız oluyor. Bunları da Özge Estetik İnstagram ve Facebook sayfasından sürekli paylaşıyoruz.





Editör: Barış Köksal