Özel Su Hastanesi Yönetimi Mersin'de basın mensupları ile bir araya gelerek, Su Hastanesi'nin hizmet alanlarını ve Mersin'in sağlık sektörünü değerlendirdi. Dr. Necip Öztürk'ün kurucusu olduğu Su Hastanesi'nin basın lansmanına Su Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yusuf Öztürk, Genel Müdür Orhan Altınöz ve doktorlar katıldı. Alanında uzman doktorları ile başarılı bir kadro kuran Su Hastanesi, Mersin'in merkez bölgesindeki sağlık sektörü açığını kapatmaya yönelik çalışmalar yürütüyor.

KULAK BURUN BOĞAZ POLİKLİNİĞİ, ÜROLOJİ POLİKLİNİĞİ, CİLDİYE POLİKLİNİĞİ, ÇOCUK SAĞ. VE HAST. POLİKLİNİĞİ, DAHİLİYE POLİKLİNİĞİ, GENEL CERRAHİ POLİKLİNİĞİ, PSİKİYATRİ POLİKLİNİĞİ, PSİKOLOG, KADIN HAST. VE DOĞUM POLİKLİNİĞİ, KARDİYOLOJİ POLİKLİNİĞİ, GÖZ HASTALIKLARI POLİKLİNİĞİ, ORTOPEDİ POLİKLİNİĞİ, NÖROLOJİ POLİKLİNİĞİ, DİYETİSYEN, GÖĞÜS HASTALIKLARI POLİKİNLİĞİ branşlarında hizmet veren Su Hastanesi, 81 yatak kapasitesi, 17 adet yeni doğan yoğun bakım küvözü, 24 adet genel yoğun bakım yatağı, 8 adet koroner yoğun bakım yatağı, 6 adet acil servis gözlem yatağı, 32 adet yataklı servisi ile Mersinlilerin ihtiyacını karşılayacak.

Su Hastanesi'nin Mersin Merkez'deki sağlık sektörü açığını kapatacağını vurgulayan Su Hastanesi Genel Müdürü Orhan Altınöz, 'Mersin sağlık turizminde ciddi sıkıntılar yaşayan bir ket konumundadır. Su Hastanesi olarak verdiğimiz hizmetler doğrultusunda, çevremizdeki bazı hastanelerin kapanması ile birlikte Mersin'in ciddi kesiminin ihtiyacı olan bir hastaneyi vatandaşlarımız ile buluşturarak Sektördeki ciddi açığı kapatmayı hedefledik. Alanında uzman ve vizyonlu doktorlarımız ile birlikte Kardiyovasküler Cerrahi alanı hariç diğer tüm branşlarımızla Mersinlilerin hizmetindeyiz. Kurumsal kimliğimiz ile birlikte Mersinlilerin sağlık sorunlarına ışık tutarak onları sağlıklarına kavuşturmak adına, en düşük birimimizden en tepe birimimize kadar özenle ve titizlikle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

Editör: Barış Köksal