www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Mersin'in incisi Mezitli'nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kıratlı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kıratlı'nın nikahını kıydıktan sonra Sultaşa Otel'den ayrılırken ilginç bir dialog yaşandı..

Mersin'in tanınmış seslerinden Ali Kıratlı'nın yakın arkadaşı Mami ve gazetemiz İmtiyaz Sahibi Burak Karataş'ın bulunduğu masaya gelen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yanındaki yardımcılarının 'Başkanım Mami; sanatçı kendileri' diyince, Neşet Tarhan her zamanki mütevazı tavrıyla 'Biliyorum canım, dinledim bir kaç kere toplantılarda; hayranıyız' dedi..

Mersin sahnelerinin vazgeçilmez ismi Mami ise, Neşet Tarhan'a duyduğu sempatiyi, 'Başkanım asıl biz size hayranız.. Sizi yakından takip ediyorum.. Kısa süre içerisinde yaptığınız çalışmaları gerçekten tebrik etmek gerekiyor' dedi.. İkilinin kısa ama çok sıcak bu dialoğu etraftaki masalardan da büyük bir ilgi ile takip edilirken, Mersin için önemli olan her iki isim önümüzdeki günlerde bir araya gelme sözüyle tokalaşarak ayrıldılar..
Editör: Barış Köksal